Молода дружина 56-річного Віктора Павліка показала, як він хизується м’язами: “А ви кажете, старий дід”

Один з найвідоміших співаків України вже декілька років перебуває у шлюбі з молодою красунею. Вона показала, які м'язи має її чоловік – не як у "старого діда"

Відомий український співак перебуває у шлюбі з молодою Катериною Репяховою. Зіркова пара викликає чимало критики та осуду у свій бік, втім закохані навчились із гумором реагувати на осуд з боку публіки. Так, дружина Віктора Павліка активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість часто спілкується зі своїми підписниками, а публіка своєю чергою не рідко торкається теми різниці у віці між Репяховою та Павліком.

Так, раніше Катя Репяхова вже неодноразово доводила шанувальникам, що Віктор Павлік – далеко не “старий дід”. Дівчина показувала його фотографії на мотоциклі в чорній шкірянці, а також демонструвала фото з басейну. Цього разу Катерина Репяхова продемонструвала жартівливі фотографії свого чоловіка, на яких видно його м’язи.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік стикаються з осудом через різницю у віці
Катерина Репяхова та Віктор Павлік стикаються з осудом через різницю у віці

Фігура Віктора Павліка

На особистій сторінці молодої дружини українського співака в соціальній мережі Інстаграм з’явились кумедні кадри, на яких Віктор Павлік позує в майці та демонструє м’язи на своїх руках. Тіло 56-річного співака і дійсно підтягнуте, адже він активно займається спортом та підтримує себе у формі. Кадри, які опублікувала Катерина Репяхова, були зроблені після концерту в Тернополі, який відбувся вчора. Українська блогерка додала опис до кадрів, зазначивши, що цього чоловіка деякі люди чомусь кличуть “старим дідом”.

Катерина Репяхова показала кумедні кадри зі своїм чоловіком
Катерина Репяхова показала кумедні кадри зі своїм чоловіком

На опублікованому відео Віктор Павлік виконав декілька танцювальних рухів, продемонструвавши свої форми. Так, артист навіть встав у позу культуриста та “пограв” м’язами, аби точно кожному стало зрозуміло, що на 56 років він себе не почуває. На фоні дружина українського артиста пожартувала, що це Віктор Павлік ще навіть не пив.

Фігура відомого українського співака
Фігура відомого українського співака

Хоча Віктор Павлік старший за свою кохану дружину вдвічі, це не заважає зірковій парі бути неймовірно щасливими разом. Український співак разом з коханою Катериною Репяховою виховують маленького сина Михайла.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини