Як виглядають чоловіки телеведучих 1+1: Людмили Барбір, Марічки Падалко, Наталії Мосейчук, Алли Мазур та інших

Якщо чоловік — це голова родини, то дружина його шия. А як виглядають голови сімей зіркових телеведучих Людмили Барбір, Марічки Падалко, Наталії Мосейчук, Алли Мазур та інших?

За відомими українськими телеведучими новин нині слідкує уся Україна. Вони стають не просто рупорами правди, а й тими, хто додає упевненості та віри українцям. А хто ж стоїть за їхнім зірковим життям та завжди чекає на них вдома, аби дізнатися, як минув їхній день? Як виглядають та чим займаються чоловіки відомих телеведучих?

Людмила Барбір

Програму “Сніданок з 1+1” важко уявити без неї. А життя Людмили Барбір важко уявити без її коханого чоловіка Ігоря Барбіра. Саме він, до речі, приніс у життя телеведучої захоплення азійськими бойовими мистецтвами. Вона навіть має чорний пояс.

Також подружжя виховує сина Тараса.

Родина Людмили Барбір
Родина Людмили Барбір

Марічка Падалко

Телеведуча відома не тільки своїм популярним ляпом із зубом, коли вона гідно стрималась та, пропри все, продовжила роботу, а й своїм чоловіком. Її обранець у минулому був теж журналістом, потім працював депутатом, а нині захищає нашу країну на фронті.

Їхнє знайомство відбулось, коли обидва мали інші шлюби. Тоді в них просто зав’язалися дружні стосунки, а про щось більше вони навіть і не думали. Однак, усе змінилося настільки, що пара одружилася та протягом уже 12 років виховує трьох дітей — Михайла, Марію та Катерину.

 Сім'я Марічки Падалко
Сім’я Марічки Падалко

Наталія Мосейчук

Ведуча доволі довго вважала свого майбутнього чоловіка занадто гордим, проте фінансист Ілля зумів знайти шлях до серця зірки. Цікаво, що пропозицію чоловік зробив батькам коханої, а не самій Наталії.

Нині подружжя виховує спільного сина Матвія та старшого нащадка телеведучої від попереднього шлюбу.

Сини тачоловік Наталії Мосейчук
Сини та чоловік Наталії Мосейчук

Алла Мазур

Алла Мазур знана своєю роботою і тим, що особистість свого чоловіка вона не розголошує. Відомо, що пара виховує сина Артема.

Також деякі медіа повідомляють, що Алла Мазур певний час будувала стосунки з Робертом Опалеником, що за професією головний редактор ТСН Тиждень. Вони часто з’являються разом, однак нічого про свої стосунки не коментують.

Алла Мазур та Роберт Опаленик

Неля Шовкопляс

Неля Шовкопляс стала зіркою 1+1 доволі нещодавно. З’явитися на екранах їй допомогло палке бажання та любов до праці.

Її чоловік Владислав, що раніше працював учителем та забрав серце коханої ще зі студентських років, теж обрав нову для себе професію у сфері ІТ. Також подружжя виховує двох синів Матвія та Тимофія.

Неля Шовкопляс з чоловіком та дітьми
Неля Шовкопляс з чоловіком та дітьми

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини