Слово на “П” і “Б”: Людмила Барбір не стрималася і на камеру загнула нецензурні фрази. Сенічкін довів?

Людмила Барбір опростоволосилася на камеру. Зірка, відома своєю бездоганною репутацією, вжила кілька сороміцьких слів, які потрапили на запис.

Людмила Барбір, відома своєю стриманістю та привітністю в ефірі, здивувала своїх шанувальників несподіваною поведінкою перед камерами. Ведуча “Сніданку з 1+1” випала зі звичного образу, висловивши свої невдоволення стосовно обраного костюма досить нецензурно.

Людмила Барбір підозріло багато часу почала проводити з Русланом Сенічкіним
Людмила Барбір видала купу відбірного мату перед камерами 1+1

Напарниця Руслана Сенічкіна, яка завжди відзначалася професіоналізмом та витонченістю, виявилася в непередбаченій ситуації, яка вразила не лише її шанувальників, а й, схоже, колег зі студії. Замість звичної посмішки та ввічливих слів, вона відверто висловила своє невдоволення, використавши нецензурні фрази.

“Я така бл****ь кончена в цьому костюмі, ладна, пох****й, записуйте”, — промовила вона перед камерами.

Людмила Барбір видала купу відбірного мату перед камерами 1+1

Таке несподіване висловлення ведучої потрапило у запис і було “злите” в телеграм, де швидко розлетілось серед тамтешніх каналів. Користувачі кепкують зі знаменитості, зазначаючи, що не звикли в такому амплуа бачити свою улюбленицю.

Варто відзначити, що така поведінка ведучої, яка завжди була взірцем професіоналізму та етикету, є аномалією. Можливо, вона була не в гуморі або просто переживала стрес перед ефіром, тим паче, що ранок 15 лютого у Києві був одним не з легких через чергову ракетну атаку рф, але це вже буде об’єкт роздумів для глядачів та фанів. Сама ж зірка, схоже, ще не помітила цих кадрів у загальному доступі і ще не прокоментувала.

Що ж, іноді навіть найпрофесійніші люди можуть потрапити в непередбачені ситуації, і важливо пам’ятати, що вони також лише люди. Тим паче, що працюють постійно у напруженому графіку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини