“Львів приголомшує”: Кацурін і Птушкін випустили шоу про їжу Львова й розповіли, куди варто сходити в місті

Міша Кацурін, відомий ресторатор разом з Антоном Птушкіним активно знімають фуд-тревел-шоу про їжу українських міст. Цього разу вони завітали у Львів та розповіли, де можна смачно поїсти в цьому місті.

Київський ресторатор Михайло Кацурін активно популяризує різні кухні у своїх ресторанах та YouTube-відео. Раніше він розповідав про кухні Лівану, Таїланду, Бангкока. Однак, після повномасштабного вторгнення фуд-блогер зрозумів, що безліч українців мало що знають про власну кухню та про круті заклади, де можна смачно поїсти в рідній країні.

Тому після виходу відео про їжу Києва, яке принесло багатьом закладам шалену популярність, Міша Кацурін вирішив відвідати Львів та розповісти, чому це місто славиться своїм гастрономічним туризмом, чому тут є їжа на будь-який смак та показав, де можна смачно поїсти, аби відчути всю атмосферу культурної столиці України.

Міша Кацурін насолоджується оновленим баношем у Львові
Міша Кацурін насолоджується оновленим баношем у Львові

Рекомендації Кацуріна, де смачно поїсти у Львові

Михайло Кацурін та Антон Птушкін у цьому відео, де стали гідами по закладах харчування Львова, розповіли та познайомили глядачів з місцевим стрітфудом (тепер ви знатимете, де поїсти смачні чебуреки, круасани та пиріжки), усім добре відомою, але трохи оновленою галицькою кухнею. Також вони скуштували страви, які вже не один десяток років готують євреї Львова у закладі “Єрусалим” та здивував глядачів локальним файн-дайнінгом.

Окрім цього, Міша Кацурін показав, де можна скуштувати оновлений, але так само смачний банош, з’їсти справжній львівський сирник і випити найкращого пива у Львові.

Міша Кацурін куштує справжній львівський сирник
Міша Кацурін куштує справжній львівський сирник

Задля цього фуд-тревел-блогери завітали до Бачевських та на кухні Павла Гудімова й Маріанни Душар, які розповіли секрети львівської кухні та показали, що має скуштувати кожен, хто бодай раз завітає до міста Лева.

“Львів приголомшує. Це місто не про борщ, штрудель і наливки. Воно про глибинне, традиційність, шалений креатив, безмежну шану до власної історії й одвічну боротьбу за цінності й ідентичність”, – коментує Міша Кацурін випуск про їжу Львова.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини