Без фірмової бороди: співак Михайло Шуфутинський приголомшив фанатів своїм новим образом

Відомий співак Михайло Шуфутинський часто асоціюється у фанатів саме з його фірмовою бородою. Однак, артист на спір збрив її. Коли він показав свій новий імідж, фанати не впізнали його.

Зірки часто змінюють свій образ, аби вразити шанувальників чи спробувати себе в новому амплуа. Однак, іноді попередній стиль артистів може настільки вкорінитися у голові фанатів, що ті просто не впізнають свого кумира. Таке трапилося цього разу з відомим російським співаком Михайлом Шуфутинським.

Михайло Шуфутинський змінив імідж

Цей виконавець у багатьох асоціюється з піснею про перевертання календаря виключно в одну дату. Тому часто навіть діти жартують третього вересня, наспівуючи популярні рядки артиста.

Однак ті, хто краще знайомі з творчістю Михайла Шуфутинського, знають, що в нього трохи більше пісень, ніж одна, та пам’ятають його стиль з фірмовою бородою, яка завжди була дуже впізнаваною.

Усім добре відомий образ Михайла Шуфутинського
Усім добре відомий образ Михайла Шуфутинського

Проте, якщо хтось відрікається старого через бажання та прийняття нових змін, Михайло Шуфутинський позбувся своєї бороди через спір.

Артист побився об заклад зі своєю творчою командою, що він кардинально змінить власний образ настільки, що його важко буде впізнати. Причини та передумови такого цікавого спору він не розкриває, проте свого слова Михайло Шуфутинський дотримав — його дійсно складно впізнати без бороди.

Скріншот зі сторіз, де помітно Шуфутинського без бороди
Скріншот зі сторіз, де помітно Шуфутинського без бороди

Ті, з ким сперечався виконавець, поставили перед співаком нелегке завдання — збрити бороду, яка була в митця на все обличчя. І, як ви бачите на фото, Михайло Шуфутинський прийняв цей виклик, хоча зазначив, що йому було лячно наважитися на такий крок.

Проте, після виграного спору Михайло Шуфутинський зрозумів, що таке рішення може дуже вдарити по його кар’єрі. Адже борода була символом артиста, а без неї він просто втратить свою впізнаваність, з чим може впасти й заробіток, тому що на концертах його просто перестануть асоціювати з добре відомим образом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини