Живе тепер геть один: де поділися троє дітей мера Києва Віталія Кличка та як вони виглядають

Колишня дружина та діти мера Києва Віталія Кличка проживають у різних країнах, але не в Україні. Але до новорічних свят вони зібралися у Німеччині, де прикрасили ялинку без "голови сім'ї".

Подружжя Віталія Кличка та Наталії Єгорової відносно нещодавно розлучилося. До цього пара тривалий проміжок часу проживала нарізно: Єгорова будувала музичну кар’єру в Німеччині, а Кличко очолював Київ. І якщо ще минулого року на прикрашання ялинки вся родина зібралася разом, то цього року, після офіційного оголошення про розлучення колишні закохані перестали замовчувати свою відсутність почуттів.

Нагадаємо, що минулоріч, як і раніше, активно ширилися чутки про розлучення зіркового боксера, але він так само активно їх спростовував. Одного разу Віталій Кличко як аргумент зазначив, що йому подобається голос та спів Наталії Єгорової.

Колишнє подружжя Кличка та Єгорової
Колишнє подружжя Кличка та Єгорової

Як виглядають діти колишнього подружжя?

Наталія Єгорова часто бачиться зі своїми дітьми. Наприклад, на минулих вихідних вона зустрічалася зі старшим нащадком Єгором-Даніелем, а тиждень тому бачилася з молодшим 17-річним сином Максимом. Найімовірніше, що після значних переїздів та подорожей хлопці для життя обрали місто Берлін. Тому з Гамбургу, де проживає Наталія Єгорова, їй добиратися до них значно легше, ніж, допустимо, з Києва.

Цього року в Німеччині двоє синів колишнього подружжя приїхало до матері прикрасити новорічну ялинку. Цим вона поділилася у сторіз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На світлині старший та молодший сини подружжя бавляться з рудим котом біля красиво прикрашеної новорічної ялинки. Підписала фотографію Єгорова словами “Christmas mood on”, що в перекладі на українську означає “Різдвяний настрій увімкнули”.

Нагадаємо, що минулого року в цій же вітальні для прикрашання ялинки та створення атмосфери зібралася вся родина Віталія Кличка. Тоді з ними була присутня і їхня донька Єлизавета-Вікторія, яка теж нещодавно переїхала до Німеччини.

Фотографії з прикрашання ялинки за цей та минулий роки
Фотографії з прикрашання ялинки родиною Кличка за цей та минулий роки

Зазначимо, що нащадки Віталія Кличка та Наталії Єгорової навчалися не в Україні. Максим навчався у Великій Британії, Ліза досліджувала психологію у Нідерландах, а Єгор закінчив навчання за спеціальністю бізнес-менеджмент в Америці. Наразі донька переїхала до Німеччини, де мама допомагала їй облаштовувати квартиру.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини