“Дякую, кохана”: Тарас Цимбалюк відсвяткував День народження з дівчиною та похизувався подарунком від неї

Тарас Цимбалюк щоразу все більше підігріває інтерес до того, ким є його нова дівчина. Цього разу він похизувався подарунком від коханої на День народження.

Відомий український актор Тарас Цимбалюк знаменитий не тільки своєю акторською майстерністю і красою, а й особистим життям. Після розлучення зі своєю дружиною Тіною Антоненко та тривалий час будування стосунків з колегою по сцені Вікторією Варлей, що не вдалися, зірка знову обрав своєю обраницею білявку.

Він часто публікує світлини зі своєю коханою, але обличчя на них, звісно ж, не видно. А якщо й спробувати його розгледіти на їхніх селфі чи фото в повний зріст, то це також буде марно, адже такі фото актор публікує дуже розмазаними, що видно лише силуети.

Подарунок Тарасові Цимбалюку від коханої

Нещодавно Тарас Цимбалюк відсвяткував свій День народження. Йому виповнилося 33 роки, а поруч з ним була його таємнича обраниця, ім’я та світлини якої актор не поспішає розголошувати.

У своїх сторіз на сторінці в соціальній мережі Instagram він поділився фотографіями подарунка, який зробила йому кохана в такий особливий день. Це був торт, стилізований під кіно. Він був прикрашений статуеткою премії “Оскар”, відеокамерою, на яку знімають фільми, та кінострічкою, на якій були спільні світлини пари.

А на кінохлопавці було написано “З Днем народження, коханий” та зазначена дата, коли він народився.

Скріншоти зі сторіз з тортом Тараса Цимбалюка
Скріншоти зі сторіз з тортом Тараса Цимбалюка

Також Тарас Цимбалюк похизувався, як він зі своєю дівчиною виглядали на його День народження. Хоч фотографія дуже розмазана, що обличчя зовсім не видно, але можна розібрати, що таємнича дівчина стоїть у дуже красивій сукні з асиметричним поєднанням чорної та блискучої тканин.

Фотографія пари зі сторіз Цимбалюка
Фотографія пари зі сторіз Цимбалюка

Фанати дізналися, ким є дівчина Тараса Цимбалюка

Попри спроби актора приховати ким є його обраниця, фанатів провести не так легко. Вони дізналися, що найімовірніше новою коханою Тараса Цимбалюка є рестораторка та підприємиця Світлана Готочкіна.

Вона не так старанно приховує свого коханого, а у своїх сторіз неодноразово натякала на те, ким є її таємничий обранець. Наприклад, у своїх інстаграм-сторіз вона поділилася світлиною у такій самій сукні, що й дівчина на фото у сторіз Цимбалюка.

Також вона опублікувала світлини зі святкування Дня народження свого коханого з кульками.

Скріншоти зі сторіз зі святкуванням на сторінці Світлани Готочкіної
Скріншоти зі сторіз зі святкуванням на сторінці Світлани Готочкіної

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини