Повна копія батька: подивіться, яким виріс таємний син Олега Винника від Таїсії Сватко (ФОТО)

Олег Винник та його обраниця славляться тим, що ретельно приховують свої стосунки, хоча всі знають, що вони подружжя. Так само пара не поспішає розголошувати бодай щось про свого сина.

Олег Винник один із тих зірок, хто не любить розголошувати щось про своє особисте життя. Для виконавця це священне діло, а не торба з брудною білизною, у якій можна копирсатися.

Як зазначає зірка, він не просто нічого не розповідає про свою родину та близьких, а лишень не афішує нічого про них. У той час, коли журналісти чи шанувальники прямолінійно питають у нього щось про батьків, дружину чи сина, знаменитість утримується від відповіді.

Попри старання подружжя співака Олега Винника та його бек-вокалістки Таюне нічого не розголошувати про свій шлюб, фанати знають, що пара — чоловік та дружина. Про це шанувальникам розповіли односельці подружжя.

Однак, мало хто здогадується про їхнього секретного сина, до якого фанати не осміляться підбігти та сказати: “О, це ж син Олега Винника”.

Про юнака відомо мало що, проте, ми по крупинках зібрали про нього інформацію.

Таємний син Винника від секретної дружини

Після весілля щасливе подружжя Олега Винника та Таїсії Сватко (псевдонім Таюне) переїхали до Німеччини. Там і з’явився їхній спільний нащадок Юліан.

Хлопець не веде публічний образ життя та не з’являється на сторінках у соціальних мережах батьків. Однак, у Мережі з’явилася інформація, що Юліан займався плаванням. Його світлини з цього виду спорту десятирічної давнини, проте, тека з ними підписана “Юліан Винник”.

Тека з фотографіями Юліана Винника
Тека з фотографіями Юліана Винника

Утім, це не все. Журналісти змогли сфотографувати дорослого хлопця з його батьком та концертним директором Олега Винника. Припущення, що вони батько та нащадок виникли через те, як чоловіки себе поводили — дружньо та з любов’ю.

Фотографії з відпустки Олега Винника з сином
Фотографії з відпустки Олега Винника з сином

Розповідають, що Юліан проживає у Берліні, що доволі логічно, адже співак має там квартиру та студію звукозапису. А часті візити виконавця у це місто лише більше підігрівають чутки стосовно його сина.

А Таюне, на відміну від чоловіка, неодноразово випадково говорила, що в неї є син.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини