Люблять непостійність: зірки, які найчастіше змінювали імідж 2022 року – Ребрик, Кухар, Заріцька й інші (ФОТО)

Постійні експерименти зі своєю зовнішністю – це завжди цікаво. Хто з українських зірок найчастіше змінював зачіски, експериментував з довжиною волосся та випробував нові стилі в одязі

Знаменитості завжди уважно стежать за своїм зовнішнім виглядом, адже більш пильно, ніж шанувальники, за зірками стежать папараці. Час підбити підсумки 2022 року та пригадати, як виглядали знаменитості цьогоріч. Розповідаємо про найвідоміших українських зірок, які найчастіше експериментували зі своєю зовнішністю 2022 року.

Лілія Ребрик

Найцікавіші зміни у зовнішності Ребрик за 2022 рік
Найцікавіші зміни у зовнішності Ребрик за 2022 рік

З огляду на свою основну професію, акторська діяльність, Лілія Ребрик часто експериментує зі своєю зовнішністю. Знаменитість змінює зачіску, колір волосся, пробує різні макіяжі. Втім, якщо говорити про волосся, то українська актриса використовує перуки. Втім, від цього образи Лілії Ребрик не стають менш ефектними.

Катерина Кухар

Українська прима-балерина з новим кольором волосся
Українська прима-балерина з новим кольором волосся

Прима-балерина України прихильниця постійності, тому навіть одне фарбування для Кухар – це багато. Навіть найзапеклішим фанатам стабільності важко втриматись від бажання щось змінити у своєму житті. До глобальних змін готові не всі, а ось пофарбувати волосся у світліший колір – залюбки. До слова, фанати Катерини Кухар оцінили її несподівану зміну зовнішності.

Олександра Заріцька

Найяскравіші образи Заріцької 2022 року
Найяскравіші образи Заріцької 2022 року

Солістка українського гурту Kazka також декілька разів експериментувала зі своєю зовнішністю та образами. Так, наприклад, нещодавно зірка перефарбувала волосся, доки у неї вдома не було світло. Раніше співачка показувала, як виглядала в диско-образі, а також, який наряд обрала для вечірки з нагоди Хелловіну.

Вікторія Булітко

Актриса Дизель Шоу часто змінює колір волосся
Актриса Дизель Шоу часто змінює колір волосся

Актриса гумористичного проєкту “Дизель Шоу” також часто експериментує зі своїм волоссям. Знаменитість любить змінювати колір локонів. Час від часу Булітко робить їх то світлішими, то темнішими, проте завжди залишається незмінно красивою.

Оля Полякова

Розмаїття зачісок української співачки
Розмаїття зачісок української співачки

У лютому відома українська артистка вирішила повернути зачіску 15-річної давнини. Тоді знаменитість знову обрізала чубчик. Після цього білявка вирішила відрощувати відрізане волосся, проте на грузинських “Танцях з зірками” вона ненадовго стала брюнеткою для виступу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини