“Насолоджуйтеся кожною миттю”: Катерина Бужинська похизувалася, як відсвяткувала 6-річчя своїх двійнят

Нещодавно у двійнят відомої співачки Катерини Бужинської було День народження. Малечі виповнилось 6 років, тому їхня мати підготувала для них незабутнє свято, чим похизувалася у соцмережах.

У відомої української співачки Катерини Бужинської є двійнята Катерина та Дмитро. Нещодавно їм виповнилося шість років. І з цієї нагоди виконавиця підготувала для них незабутнє та казкове свято, яке малеча точно запам’ятає. Цим зірка похизувалася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Як минуло 6-річчя двійнят Катерини Бужинської?

До Дня народження двійнят Катерина Бужинська підготувалася, як слід. Свято минуло в спеціальному закладі для святкувань, а вечірка була тематичною і прив’язаною до улюблених мультфільмів зіркових нащадків.

Тому на вечірку завітали аніматори в костюмах Людини-павука з однойменного мультфільму для Дмитра та Скай з мультсеріалу “Щенячий патруль” для Катерини.

Світлини зі святкуванн 6-річчя двійнят Бужинської
Світлини зі святкування 6-річчя двійнят Бужинської

В описі під дописом Катерина Бужинська написала величезне привітання для дітей, де побажала їм і надалі досягати в усьому бажаному успіху, бути допитливими, веселими, розумними та слухняними. Також співачка побажала своїм двійнятам сміятися, радіти та насолоджуватися кожною миттю життя.

Реакція Мережі

Шанувальники зірки теж не пройшли повз та залишили малечі свої привітання та побажання до їхнього 6-річчя:

  • “З днем народження ваших діток! Щасливого мирного дитинства, щирих друзів, досягнень, здійснення їх мрій та багато посмішок. Вони чудові, нехай Бог береже всю вашу родину”.
  • “Хай ростуть щасливими і здоровими! Батькам терпіння та довголіття”.
  • “Мої вітання двійнятам. Нехай їхнє життя буде світлим та наповненим яскравими моментами”.

Нагадаємо, що двійнята Катерина й Дмитро є нащадками Катерини Бужинської від її чоловіка болгарського бізнесмена. До речі, подружжя назвало своїх дітей на свою честь. Також у співачки є донька Олена від попереднього шлюбу.

Катерина Бужинська з донькою Оленою
Катерина Бужинська з донькою Оленою

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини