“Завжди був габаритним”: ведучий Даніель Салем показав своє дитяче фото з Херсону, на якому йому усього 2 роки

Ведучий Даніель Салем, як і безліч українців після 24 лютого, пішов служити в Збройні Сили України. Нещодавно він поділився фото зі свого дитинства, аби підтримати дух українців.

Український телеведучий Даніель Салем від початку повномасштабного вторгнення перебуває у ЗСУ. Уже понад 10 місяців він один з тих українців, що боронить нашу країну від ворога. Навіть у лавах армії він робить усе, аби підтримувати бойовий дух українців.

Цього разу зірка поділився власним дитячим фото на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Світлину було зроблено 1986 року в Херсоні, а на ній Даніелю Салему усього 2 роки.

В інстаграм-сторіз ведучий написав, що знову радий бути в Херсоні. Також зірка зазначив, що він завжди був габаритним та багато їв.

Через 36 років Даніель Салем зі своїми побратимами стали одними з перших, хто увійшов у звільнений Херсон. Тому ведучий був дуже щасливий, що опинився в українському місті знову.

Даніель Салем в Херсоні у 2 роки й нині
Даніель Салем в Херсоні у 2 роки й нині

Що відомо про службу Даніеля Салема?

Раніше ведучий, а тепер ще й військовий. Таке поєднання популярності та бажання боронити свою країну примірила на себе далеко не одна зірка, коли проміняв мікрофон на зброю, а концерти на дні в окопах та захист нашої країни.

Даніель Салем служить у штурмовій групі. І попри гарне почуття гумору та ведення соціальних мереж, колишній ведучий не приховує, що постраждав під час ведення бойових дій. Зокрема, у Даніеля Салема було дві контузії, а одного разу він ледве не підірвав себе на гранаті.

Ведучий продовжує службу, попри все
Ведучий продовжує службу, попри все

Проте, це не заважає йому триматися та зберігати почуття гумору. Наприклад, на початку грудня він потішив побратимів кумедною колисковою.

У пісні Даніель Салем співав про росіян, що загинули під час наступу та спроб захопити українські території. Він заспівав, аби людям наснився орк і він був не живим.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини