У модних чоботах-гармошках та в об’ємному пальто: Лілія Ребрик показала, де побувала напередодні Нового року

Відома українська актриса вирішила напередодні Нового року відвідати відоме місто. Лілія Ребрик показала, куди вирушила та розповіла про свої почуття перед завершенням 2022 року

Ефектна Лілія Ребрик нещодавно покинула столицю України та вирушила до іншого відомого міста. Так, з робочих питань актриса відвідала Одесу. На особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм з’явились кадри з морського міста. Лілія Ребрик поділилась своїми враженнями від відвідування воєнної Одеси.

Українська актриса Лілія Ребрик в Одесі

Нещодавно на особистій сторінці відомої української актриси з’явились фотографії з морського міста Одеси. Туди зірка вирушила на знімання нового проєкту. Так, за словами актриси, у місті панує особлива атмосфера. Лілія Ребрик зізналась, що їй було незвично бачити Одесу такою тихою та напівтемною.

Зірка розповіла про те, що раніше напередодні Нового року місто буквально вирувало місцевим населенням та великою кількістю туристів. Тепер, продовжила свою розповідь актриса, у місті чутно лише звуки генераторів, що постійно працюють, а на вулицях перебуває дуже мало людей.

Лілія Ребрик показала фотографії з Одеси
Лілія Ребрик показала фотографії з Одеси

Проте, навіть відсутність звичного гомону не змусила Лілію Ребрик розчаруватись в Одесі. Зірка зізналась місту в коханні та зазначила, що любить його будь-яким. Українська актриса висловила своє захоплення місцевим населенням, яке завжди гостинно та тепло її зустрічає. Крім того, зірці дуже подобається місцева архітектура, красиві вулички Одеси та, що найголовніше, море.

Знаменитість зауважила, що раніше в Одесі було багато туристів не лише з України, а й з усього світу. Втім, зараз у місті не чути музики і численних розмов людей. Попри це Одеса продовжує жити, хоч і без звичного розмаху.

Стильне вбрання відомої української актриси та телеведучої
Стильне вбрання відомої української актриси та телеведучої

Нагадаємо, що раніше українська актриса та телеведуча з робочим візитом побувала у Чернігові. Знаменитість висловила своє захоплення містом, яке попри ризик постійних обстрілів продовжує жити повним життям, не зупиняючись та без страху. Крім того, додала тоді зірка, вона відчула в Чернігові особливу воєнну атмосферу боротьби, адже місто одне з перших прийняло удар повномасштабної війни.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини