Три мізерні волосинки чи гарна грива: що ховають під перуками Тіна Кароль, Катя Бужинська та Пугачова (ФОТО)

Відомі зірки часто носять перуки. Втім, рідко можна побачити кадри, як виглядають знаменитості без накладного волосся. Що ховають співачки під штучними локонами?

Якщо ви вважали, що люди носять перуки лише заради того, щоб приховати недоліки власного волосся, то дуже помилялись. Насправді, знаменитості зокрема, часто одягають на свої голови перуки задля того, щоб вберегти справжні локони від згубного впливу зовнішніх чинників. Так, зірки часто роблять укладки, користуються лаками та іншими засобами, які погано впливають на локони. Показуємо, як насправді виглядають шевелюри співачок.

Алла Пугачова з перукою та без

73-річна Алла Пугачова не втомлюється вражати своїх шанувальників тим, як їй вдалось зберегти свою красу в такому поважному віці. Хоча знаменитість часто носить перуки в реальному житті та не соромиться про це говорити, навіть без накладного волосся зірка виглядає неймовірно. Артистка одягає перуки не лише, щоб зберегти натуральні кучері, а й для того, щоб поекспериментувати з образами та перевтіленнями.

Алла Пугачова носить перуки, аби захистити від зовнішнього впливу своє справжнє волосся
Алла Пугачова носить перуки, аби захистити від зовнішнього впливу своє справжнє волосся

Втім, артистка ніколи не соромилась своєї справжньої зовнішності, тому часто показує, як виглядає без макіяжу та перуки. Насправді зовнішній вигляд Алли Пугачової особливо не відрізняється, коли знаменитість знімає накладне волосся.

Так виглядає відома Алла ПугаТак виглядає відома Алла Пугачова без перукичова без перуки
Так виглядає відома Алла Пугачова без перуки

Тіна Кароль

Багато кому важко уявити, що українська красуня на сцені часто носить перуку. Насправді Тіні Кароль також дуже шкода власне волосся, тому знаменитість одягає штучні локони заради того, щоб зберегти свої рідні. Артистка рідко експериментує зі своїми сценічними образами – перука завжди натурального білявого кольору.

Українська співачка може похизуватись чарівними сценічними образами
Українська співачка може похизуватись чарівними сценічними образами

Саме завдяки накладному волоссю зірці вдається зберігати красу натурального. Так Тіна Кароль виглядає без перуки. Її справжня шевелюра блищить здоров’ям і має красивий вигляд.

Тіна Кароль без перуки виглядає не менш чарівно, ніж з нею
Тіна Кароль без перуки виглядає не менш чарівно, ніж з нею

Катерина Бужинська

Українська співачка завжди вражала шанувальників розмахом у виборі свого сценічного вбрання та розмаїття зачісок. Можна припустити, якби артистка робила такі експерименти на власному волоссі, то вона змучилась би його відновлювати. Втім, у пригоді стала перука.

Відома українська красуня завжди виглядає ефектно та неймовірно

Проте, без штучного волосся зірка виглядає не менш симпатично. Ба більш, багатьом може здатись, що саме такий натуральний і природний образ співачці пасує більше.

Без перуки Катерина Бужинська виглядає затишно та натурально
Без перуки Катерина Бужинська виглядає затишно та натурально

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини