Бокал ігристого, смаколики та свічки: 38-річний Остапчук з новою дівчиною показали романтичний вечір (ФОТО)

Відомий український шоумен не встиг оголосити про своє розлучення, як вже закрутив роман з іншою жінкою. Нова дівчина Остапчука показала, як вони провели романтичний вечір

Володимир Остапчук довгий час перебував у шлюбі з Оленою Войченко, а ледве не одразу після розлучення з колишньою одружився з Христиною Горняк. Схоже, що шоумен зберігає “добру” традицію, адже не так давно з’ясувалось, що Остапчук і Горняк розлучились, а телеведучий вже почав зустрічатись з новою дівчиною.

До слова, ні Володимир, ні Христина офіційно не коментували свого розлучення. Їхні шанувальники й досі не знають, чи офіційно вони розлучені, проте одне відомо напевно – український шоумен дуже зблизився з молодою журналісткою з Києва Катериною Полтавською. Це з’ясувалось після того, як двоє, ймовірно, закоханих почали ділитись в особистих блогах в Інстаграмі фотографіями з однакових локацій.

Нова дівчина українського телеведучого та шоумена Катерина Полтавська
Нова дівчина українського телеведучого та шоумена Катерина Полтавська

Цього разу дівчина показала, як вона зі своїм коханим проводить вихідний. Схоже, що в неділю закохані вирішили приділити час одне одному. На особистій сторінці дівчини в соціальній мережі Інстаграм з’явились кадри, на яких вона демонструє смачну вечерю, яку приготувала на двох.

Спершу Катерина Полтавська опублікувала фотографію, на якій зображено робочу зону на кухні Володимира Остапчука. Так, у момент, коли знімок було зроблено, на грилі готувалось м’ясо, а у кадрі було видно тарілку з салатом.

Історія з особистого блогу нової дівчини Володимира Остапчука
Історія з особистого блогу нової дівчини Володимира Остапчука

На наступному опублікованому кадрі Катерина Полтавська показала вже сервірований на двох персон стіл. Для романтичної вечері нова дівчина українського телеведучого та шоумена приготувала смачний салат, курячу грудку, а також поставила на стіл бокал ігристого. Загалом вечеря виглядала доволі поживно та смачно, але при цьому була здоровою й корисною.

Нова дівчина українського шоумена приготувала романтичну вечерю
Нова дівчина українського шоумена приготувала романтичну вечерю

Нагадаємо, що вперше про те, що Володимир Остапчук вже у стосунках заговорила травесті-діва Монро. Тоді вона натякнула, що серце українського телеведучого та шоумена вже зайняте загадковою “кралею”. Пізніше користувачі мережі здогадались, з ким зустрічається Остапчук.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини