22-річна дівчина розлученого з Горняк Остапчука показала фото з басейну: похизувалась гарною фізичною формою

22-річна столична журналістка Катерина Полтавська разом з відомим шоуменом вирушила на відпочинок. Дівчина показала фотографії, які зробила біля басейну

Останнім часом інтерес до відомого українського шоумена значно виріс. Майже одразу після розлучення з першою дружиною Оленою Войченко Володимир Остапчук офіційно почав стосунки з Христиною Горняк. Тепер, за інформацією інсайдерів, вони також розлучились, а в житті знаменитості з’явилась вже інша дівчина.

Найуважніші користувачі мережі майже одразу викрили таємний роман Володимира Остапчука та журналістки Катерини Полтавської. Втім, судячи з необережності в соціальних мережах, вони навіть не намагались приховати своїх стосунків. Раніше новоспечена парочка проводила разом час вдома в Остапчука. Тепер, ймовірно, на честь різдвяних свят, вони вирушили на курорт у Буковель.

Нова дівчина Остапчука показала фото з відпочинку

Здогадатись, що в подорож закохані вирушили разом було нескладно, адже і Катерина Полтавська, і Володимир Остапчук в особистих блогах у соціальній мережі Інстаграм поділились фотографіями зі свого номеру в готелі. До слова, живуть вони в одному номері, тож тепер будь-яка ймовірність виключно “робочих стосунків” виключена, адже просто колеги, відправляючись на спільний відпочинок, ніколи не залишаються ночувати в одному номері.

Кадри зі Інстаграм-сторінки Катерини Полтавської
Кадри зі Інстаграм-сторінки Катерини Полтавської

Варто зазначити, що зіркова пара обрала презентабельний номер. У ньому багато простору, приємна атмосфера, велике та зручне ліжко, а також, що найголовніше, у номері присутні панорамні вікна, що додають особливої казковості перебуванню на курорті. З вікон відкривається шикарний вигляд на гори.

Кадри з того самого номеру зі сторінки Володимира Остапчука
Кадри з того самого номеру зі сторінки Володимира Остапчука

Неможливо оминути увагою й той факт, що Катерина Полтавська вирішила ненав’язливо натякнути, що на відпочинок вона вирушила з коханим. Так, молода дівчина українського шоумена показала фотографії гостинної зони їхнього з Остапчуком номеру. На вішаках можна побачити не лише жіночу куртку журналістки, а й чоловіче вбрання. Зі взуттям точно така ж історія – дві пари жіночого та чоловічого.

Історія зі сторінки Полтавської
Історія зі сторінки Полтавської

Вирішила нова дівчина Володимира Остапчука показати й інші деталі їхнього відпочинку. Схоже, що після заселення дівчина захотіла відпочити біля басейну. Полтавська показала, в якому вигляді вирушила плавати.

Нова дівчина Остапчука в басейні
Нова дівчина Остапчука в басейні

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини