“Соромно за мої костюми у “Время и стекло”: підбірка найбільш безпардонних нарядів Наді Дорофєєвої (ФОТО)

Надя Дорофєєва до початку сольної кар'єри була вокалісткою в дуеті "Время и Стекло". Пригадуємо, за які саме сценічні наряди соромно українській співачці та як змінився її стиль зараз

Відома українська співачка довго шукала свою творчу особистість, втім врешті Наді Дорофєєвій такі вдалось знайти образ, в якому вона почувається найкомфортніше. Сьогодні стиль української співачки радше нагадує стрітстайл, проте раніше її образи були більш зухвалими. Замість стильних тренчів і блейзерів зірка одягала напівпрозорі кофтинки, а широкі штани заміняли короткі спідниці.

Сама Надя Дорофєєва в одному з інтерв’ю для ЖВЛ зізналась, що раніше їй було соромно за свої костюми, які вона носила, коли виступала разом з Позитивом. Проте, сьогодні знаменитість вже не шкодує про те, що було раніше. Пропонуємо пригадати, про які саме наряди та сценічні образи говорила українська співачка.

Найсміливіші наряди Наді Дорофєєвої

Синій костюм з плащем
Синій костюм з плащем

Таким нарядом відома українська співачка безперечно змогла підкреслити всі переваги своєї фізичної форми. Шорти у поєднанні зі спортивним топом більше схожі на купальний костюм, проте в цьому образі стовідсотково присутня родзинка. Також особливого шарму додають традиційні “гульки” на голові Дорофєєвої.

Чорний наряд у стилі жінки-кішки
Чорний наряд у стилі жінки-кішки

Якби на голові Наді Дорофєєвої були котячі вуха замість вушок мультперсонажу Мікі Мауса, то цей образ точно можна було б назвати у стилі “жінки-кішки”. Втім, сміливе поєднання елементів одягу створює так звану скромну зухвалість – в образі Дорофєєвої майже не видно відкритих ділянок тіла, проте пікантність таки зберігається.

Надя Дорофєєва на концерті
Надя Дорофєєва на концерті

У такому наряді відома українська співачка провела один з концертів гурту “Время и Стекло”. Знаменитість обрала доволі сміливу комбінацію верху й низу образу, а наверх “накинули” білий плащ.

Ще один концерт Наді Дорофєєвої та Позитива
Ще один концерт Наді Дорофєєвої та Позитива

На ще одному з концертів “Время и Стекло” колеги вирішили одягтись у неоновому кольорі. Надя Дорофєєва обрала чорний боді, на яке зверху одягла прозору неонову накидку з широкими рукавами.

Ніжні відтінки рожевого
Ніжні відтінки рожевого

Кофту оверсайз ніжного рожевого відтінку Надя Дорофєєва доповнила повністю прозорим низом. Хоча широкий верх приховав ідеальну талію української співачки, наряд таки зробив акцент на її інших перевагах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини