Молода дружина Павліка Катя Репяхова показала, в якому безладі живе її син, поки тата немає вдома: “Граємося”

У зірковій родині Павліків особливі сімейні розваги. Дружина українського співака показала, який безлад влаштував її син, поки вони бавились в розвиваючу гру для дітей

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість постійно ділиться останніми новинами з життя, а також розповідає цікаві історії, що стосуються їхньої зіркової родини. Цього разу знаменитість показала, який творчий безлад Михайло Павлік влаштував, поки його тато на концерті в іншому місті.

Репяхова показала гру з сином

На особистій сторінці української блогерки та дружини Віктора Павліка з’явилась Історія, на якій знаменитість показує ігри зі своїми маленьким сином. Так, на опублікованих кадрах Катерина Репяхова і Михасик, як батьки полюбляють його називати, перебирають крупу. Такі ігри з маленькими дітьми допомагають розвивати дрібну моторику.

Катерина Репяхова показала, як проводить час зі своїм сином
Катерина Репяхова показала, як проводить час зі своїм сином

На опублікованих кадрах дружина Віктора Павліка дуже щаслива бути поруч зі своїм сином. Маленький Михайло Павлік також полюбляє бавитись разом зі своєю мамою. Загалом зірковій родині вдалось поєднати приємне з корисним – час, проведений разом, і розвиток.

Маленький син Репяхової і Павліка грається зі своєю мамою
Маленький син Репяхової і Павліка грається зі своєю мамою

Зіркова мама вирішила не приховувати й результати такої дитячої гри. Так, на наступній Історії в соцмережі Інстаграм Катерина Репяхова показала, який безлад влаштував її син Михайло. Хлопчик сидів біля миски з горохом і перебирав його іграшковою ложкою, а навколо була розкидана купа каші.

Дружина Віктора Павліка зазначила, що це видовище – не для людей зі слабкими нервами. Проте, варто припустити, що українська блогерка зовсім не засмучена створеним хаосом у квартирі, оскільки для Катерини Репяхової завжди був важливішим розвиток та щастя власної дитини.

Катерина Репяхова показала безлад, який влаштував її син Михайло
Катерина Репяхова показала безлад, який влаштував її син Михайло

Нагадаємо, що відомий український музикант Віктор Павлік і Катерина Репяхова одружились 2020 року, а 2021 року в зірковій родині з’явився син Михайло. Тоді блогерка вперше стала мамою, а ось для співака дитина виявилась четвертою – у Павліка також є старший син і донька. 2020 року після тривалої боротьби з онкологією помер син музиканта Павло.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини