Як виглядає доросла донька Лідії Таран та Андрія Доманського: копія мами стала француженкою та забула про дім

За стосунками колишніх закоханих Андрія Доманського і Лідії Таран свого часу з захопленням спостерігали мільйони шанувальників. Після розлучення в зіркової пари залишилась вже доросла донька

Відома українська телеведуча Лідія Таран раніше перебувала у цивільному шлюбі зі своїм колегою Андрієм Доманським. Зіркові стосунки були насиченими та іноді навіть скандальними, а оточення відомих ведучих вважало їх однією з найяскравіших пар в українському шоубізнесі. Хоча історія таран і Доманського не мала хепі-енду, в зірок після розставання залишилась спільна донька Василина.

Народилась донька відомих українських телеведучих 2007 року. Зараз Василині Доманській вже 15 років, а живе та навчається вона за кордоном. Ще на початку повномасштабної війни дівчина разом зі своєю мамою виїхала з України та оселилась у Франції. В один момент Лідія Таран почала замислюватись над поверненням до рідного Києва, проте незабаром біля їхнього будинку впала ракета. Тоді знаменитість поставила безпеку своєї доньки на перше місце та залишилась у Франції.

Лідія Таран зі своєю донькою живе за кордоном
Лідія Таран зі своєю донькою живе за кордоном

Василина Доманська у Франції навчається одразу у двох школах – французькій та українській. Хоча таке навантаження може бути дуже важким, Лідія Таран зізналась, що її донька – дуже здібна дівчина. Так, за словами зіркової мами Василині дуже легко дається вивчення іноземної мови, та загалом її донька доволі швидко адаптувалась у Франції.

Свіжа фотографія доньки Лідії Таран Василини
Свіжа фотографія доньки Лідії Таран Василини

Разом з тим українська телеведуча також навчається за кордоном. Лідія Таран стала студенткою французького університету, активно займається науковою діяльністю. Знаменитість зізналась, що вони з донькою дуже підтримують одна одну.

Лідія Таран показала свою доньку
Лідія Таран показала свою доньку

Останнім часом зіркова ведуча не так часто ділиться новими фотографіями та подробицями зі свого життя. Схоже, що робочий та навчальний графік Лідії Таран і Василини Доманської є дійсно дуже важким.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини