Граніт науки почекає: старша донька Полякової показала, як готувала борщ з заморським бойфрендом-красенем

Донька відомої української співачки Олі Полякової поділилась з підписниками кадрами свого бойфренда, з яким почала стосунки за кордоном. Разом закохані готували традиційну українську страву

Після завершення навчання у старшій школі донька відомої української співачки Олі Полякової Маша вирушила здобувати вищу освіту в закордонному університеті. Раніше стало відомо, що дівчині вдалось вступити до престижного лондонського музичного коледжу Bmus. Дівчина переїхала до Великобританії та зараз живе в Лондоні.

Після переїзду Маша Полякова заселилась до гуртожитку спеціально для студентів університету. Зіркова мама показала шанувальникам, як виглядає нове місце проживання її старшої доньки. Комфортні та сучасні кімнати в гуртожитках обладнані всім необхідним для навчання та комфортного проживання.

Маша Полякова переїхала жити за кордон
Маша Полякова переїхала жити за кордон

Після переїзду до Лондона особисте життя дівчини не зупинилось. У Великобританії Маша Полякова знайшла нових друзів і товаришів, а також, схоже, почала будувати стосунки з бойфрендом Артуром. Останнім часом хлопець дуже часто з’являється в особистому блозі доньки української співачки.

Так, наприклад, нещодавно дівчина показала кадри з виставки сучасного мистецтва, яка проходила в Лондоні. Туди Маша Полякова навідалась разом зі своїм ймовірно новим хлопцем Артуром.

Донька Олі Полякової зі сДонька Олі Полякової зі своїм новим бойфрендомвоїм новим бойфрендом
Донька Олі Полякової зі своїм новим бойфрендом

Цього разу дівчина показала, як вони разом готували традиційну українську страву – борщ. Схоже, що за кордоном закохані дуже засумували за рідною стравою, тому вирішили на загальній гуртожитській кухні змусити всіх сусідів напрошуватись до них на смачну вечерю.

Маша Полякова показала, як готувала борщ
Маша Полякова показала, як готувала борщ

В особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм Маша Полякова продемонструвала процес приготування страви, а її зіркова мама вже на своїй сторінці в соцмережі опублікувала скриншот з розмови з донькою. Під час відеодзвінка Маша показувала мамі, як готує борщ, а українська співачка вирішила похизуватись досягненнями доньки.

Оля Полякова похизувалась першим борщем своєї доньки
Оля Полякова похизувалась першим борщем своєї доньки

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини