У Нікітюк – троянди та кульки, а у Мішиної – квіти на авто: як таємні кавалери залицяються до відомих красунь

Дві найвідоміші холостячки країни Леся Нікітюк і Ксенія Мішина, хоч і ніяк не можуть зустріти гідного чоловіка, популярністю серед протилежної статі таки користуються

Відому українську актрису Ксенію Мішину та її зіркову колегу, телеведучу та блогерку Лесю Нікітюк вважають одними з найвідоміших холостячок українського шоубізнесу. Цікава особистість, успішна кар’єра, неймовірна привабливість звертають увагу протилежної статі, проте, на жаль, не допомагають знайти гідного чоловіка.

Проте, останнім часом і у Ксенії Мішиної, і у Лесі Нікітюк з’явились таємні кавалери, які радують знаменитостей приємними та романтичними презентами. Так, нещодавно відома українська ведуча показала шикарний подарунок від свого залицяльника, а раніше презентами кавалер засипав й актрису.

Леся Нікітюк та Ксенія Мішина хизувались подарунками від таємних кавалерів
Леся Нікітюк та Ксенія Мішина хизувались подарунками від таємних кавалерів

Кавалер Ксенії Мішиної

Так, восени минулого року Ксенія Мішина зайшла на паркінг, де залишила власне авто для того, аби вирушити у справах. Втім, там на зірку чекав приємний сюрприз – загадковий чоловік прикрасив машину актриси квітами, а на капот автомобіля поставив плюшевого ведмедя, залишив букет троянд і записку.

Подарунок Мішиній від загадкового залицяльника
Подарунок Мішиній від загадкового залицяльника

У записці чоловік запросив українську актрису на побачення, одразу заявивши, що він розуміє, як дивно та незрозуміло все виглядає. Втім, чоловік попросив Мішину довіритись йому та прийти у назначений час і місце.

Зірка побувала на побаченні зі своїм залицяльником
Зірка побувала на побаченні зі своїм залицяльником

Хоча відома українська актриса таки вирішила піти на побачення, заздалегідь упевнившись, що це безпечно, особистість свого нового кавалера вирішила поки не розкривати. Тож, зараз залишається лише чекати на новини.

Залицяльник Лесі Нікітюк

У ведучої та блогерки ситуація тільки почала набирати обертів. Поки що Лесю Нікітюк нікуди не запрошували, проте одного дня, вийшовши з ліфта, зірка побачила у під’їзді неймовірну кількість троянд з написом “Леся”.

Подарунок Лесі Нікітюк від кавалера
Подарунок Лесі Нікітюк від кавалера

Знаменитість відреагувала на таку приємну увагу жартом, заявивши, що консьєржку у її будинку також звуть Лесею. Втім, майже зі стовідсотковою гарантією можна припускати, що такий романтичний презент таки належить Нікітюк.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини