“Завтра спробую щось абсолютно нове”: Злата Огнєвіч показала, в яку казку втікла з кам’яних джунглів столиці

Відома українська співачка Злата Огнєвіч зізналась, куди поїхала після виїзду з Києва. Артистка насолоджується насиченими та повними пригод днями відпочинку

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, окрім своєї основної творчої діяльності, також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Зі своїми шанувальниками артистка намагається ділитись усіма подробицями з життя та розповідати про найцікавіші події. Цього разу зірка повідомила, що виїхала з української столиці.

Знаменитість продемонструвала кадри з мальовничої місцевості та повідомила, куди “втікла” з кам’яних джунглів Києва. Зірка поділилась зі своїми прихильниками справжньою зимовою казкою.

Злата Огнєвіч показала, куди поїхала з Києва
Злата Огнєвіч показала, куди поїхала з Києва

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Злата Огнєвіч опублікувала фотографії, від яких просто перехоплює подих. На своєму акаунті зірка показала, як виглядають українські Карпати взимку. Співачка зауважила, що це неймовірно красивий краєвид.

Злата Огнєвіч поїхала відпочивати в українські Карпати
Злата Огнєвіч поїхала відпочивати в українські Карпати

Неможливо не помітити, що у своєму стильному образі відома українська співачка буквально зливається з засипаними білосніжним снігом горами. Єдине, що видає Злату Огнєвіч – яскрава синя шапка та красиве чорне волосся.

Варто також зауважити, що знаменитість виглядає дуже щасливою. Про це свідчить яскрава та по-дитячому щира усмішка на обличчі знаменитості. Схоже, Злата Огнєвіч давно хотіла відпочити від турбот і стресу, який, як і всі українці, пережила за останній рік.

Злата Огнєвіч опублікувала красиві кадри з Карпат
Злата Огнєвіч опублікувала красиві кадри з Карпат

В особистому блозі відома українська співачка також повідомила, що сьогодні піднялась на 1372 метри в гори. Крім того, за словами Злати Огнєвіч, завтра на неї чекає якась нова та неочікувана активність. Зірка не розкрила інтриги, проте можна припускати, що це буде цікава частина її активного відпочинку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини