Як виглядає рідна донька ексдружини Олександра Пономарьова Олени Мозгової: 8-річна красуня – копія своєї мами

Чоловік відомої української продюсерки Олени Мозгової Девід Аксельрод показав, як змінилась їхня спільна донька, яка сьогодні, 26 лютого, святкує свій восьмий день народження

Відома українська продюсерка Олена Мозгова сьогодні живе у щасливому шлюбі з колегою та коханим чоловіком. Разом подружжя виховує спільну доньку, яка сьогодні, 26 лютого, святкує свій день народження. Про особливий для зіркової родини день Девід Аксельрод повідомив на своїй сторінці в мережі.

В особистому блозі українського співака та композитора в соціальній мережі Інстаграм з’явився милий допис з привітанням донечки. Крім того, зірковий батько показав, як змінилась його та Олени Мозгової дитина.

Девід Аксельрод показав доньку Мію у красивій білій сукні та з кульками в руках. На фоні фотографії можна розгледіти песика, який, ймовірно, також хотів приєднатись до святкової фотосесії, але не встиг. Варто зазначити, що донька Аксельрода та Мозгової виросла дуже схожою одночасно на двох батьків, але найбільше Мія схожа на зіркову маму.

Як виглядає донька Олени Мозгової та Девіда Аксельрода
Як виглядає донька Олени Мозгової та Девіда Аксельрода

В описі до нової публікації відомий український співак чуттєво звернувся до своєї доньки, зізнавшись, що у всьому світі він не знайде заняття приємнішого, ніж милуватись рідною дитиною. Зірковий батько висловив найтепліші почуття до донечки й побажав їй лише найкращого.

Підписники та шанувальники Девіда Аксельрода та Олени Мозгової, своєю чергою, приєднались до привітань у коментарях.

Олена Мозгова та Девід Аксельрод привітали свою донечку з днем народження
Олена Мозгова та Девід Аксельрод привітали свою донечку з днем народження

Нагадаємо, що відомий український музикант і його зіркова дружина були разом близько 10 років. Втім, як зізнались Олександр Пономарьов та Олена Мозгова, їхні стосунки були надзвичайно важкими, а, на думку продюсерки, кохання в цьому союзі й зовсім не було. Знаменитість пригадувала, як багато вони сварились, а причиною Олена вважає відсутність взаєморозуміння та поваги одне до одного.

Олександр Пономарьов також висловлювався стосовно союзу з колишньою Оленою Мозговою. Зірка української естради звинувачував екскохану у численних зрадах. За спогадами музиканта, після першої подружньої невірності він пробачив жінці, але все повторювалося.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини