Теща Юрія Горбунова святкує день народження: як виглядає мама Катерини Осадчої, яка вже давно бабуся

Відома українська телеведуча Катерина Осадча мило привітала найріднішу у світі людину з її днем народження. Знаменитість показала, як мама змінилась за останній рік

Одна з головних зірок українського телебачення Катерина Осадча завоювала серця сотні тисяч українців своїм талантом, яскравою усмішкою та приємною епатажністю. Сьогодні, як і багато інших українців, знаменитість займається волонтерською й благодійною діяльністю. Втім, поміж усіма турботами, включно з вихованням двох маленьких дітей, зірка знаходить час для найголовнішого – батьків.

Сьогодні, 27 лютого, свій день народження святкує мама Катерини Осадчої. Про важливий день зірка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість чуттєво привітала свою матір та опублікувала її фотографії. Відома українська ведуча показала, як за рік змінилась найрідніша людина.

Катерина Осадча зі своєю мамою та сином
Катерина Осадча зі своєю мамою та сином

В особистому блозі знаменитість звернулась до своєї мами, мило привітавши її з днем народження. Катерина Осадча зазначила, що торік вони з сім’єю загадували, аби наступне 27 лютого святкувати мамин день народження під мирним небом, втім, на жаль, все не сталось так швидко, як того б хотілося. Проте, додала Осадча, сьогодні всі з надією та вірою дивляться у майбутнє.

Я щороку пишу, що хочу мати таку саму ж жагу до життя, красу і молодість, як мама… сподіваюсь, що цей ген в мене є

– звернулась Катерина Осадча до мами.

Відома українська ведуча зауважила, що не знає, чи матиме трьох онуків, але точно хоче стати такою ж самою енергійною та життєрадісною бабусею, якою є її мама. Наостанок зірка побажала мамі якнайшвидшої перемоги, а все інше, додала Осадча, вони легко досягнуть разом.

Катерина Осадча показала свою маму, яка тримає на руках онука
Катерина Осадча показала свою маму, яка тримає на руках онука

У коментарях до привітань доєднався чоловік Катерини Осадчої Юрій Горбунов. Шоумен привітав тещу з її особливим днем, побажав усього найкращого й зазначив, що вона – велика молодець.

До слова, минулого року Катерина Осадча з об’єктивних причин публічно не вітала свою маму.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини