Як виглядає і чим займається єдина донька Лідії Таран, яка пішла зі студії ТСН: слідом за мамою не подалась

Відома українська телеведуча Лідія Таран після початку повномасштабної війни разом з донькою переїхала за кордон. Як сьогодні виглядає та чим займається дитина зірки ТСН?

Одна з найвідоміших українських телеведучих Лідія Таран починала свою кар’єру у середині 1990-х, а сьогодні є абсолютною зіркою у своїй сфері. Після початку повномасштабної війни життя знаменитості перевернулось з ніг на голову. Зірка виїхала з України за кордон. Сьогодні разом зі своєю донькою від Андрія Доманського Лідія Таран живе у Франції. Як зіркові дівчата впорались з адаптацією до нового життя та чим вони зараз займаються?

Де зараз донька Лідії Таран

Відома українська ведуча до 2010 року перебувала у цивільному шлюбі зі своїм колегою, не менш популярним на телебаченні шоуменом, Андрієм Доманським. У цьому союзі на світ з’явилась єдина донька Лідії Таран Василина. Цьогоріч дівчина святкуватиме 16-річчя.

Василина Доманська в одному з місцевих французьких закладів
Василина Доманська в одному з місцевих французьких закладів

Після розлучення батьків дівчинка залишилась жити зі своєю зірковою мамою. Лідія Таран мудро виховує свою доньку, завжди поєднуючи активний відпочинок з навчанням і саморозвитком. Втім, з батьком, Андрієм Доманським, Василина також перебуває у дуже хороших взаєминах і спілкується зі своїми зведеними братами та сестрами.

Василина Доманського зі своєю зірковою мамою
Василина Доманського зі своєю зірковою мамою

Донька Лідії Таран за кордоном займається громадською діяльністю, а також навчається одразу у двох навчальних закладах. Василина відвідує одночасно французьку та українську школи. У вільний час дівчина часто популяризує рідну культуру, одягає вишиванки та бере участь в міських заходах, організованих у підтримку України.

Відома українська телеведуча зі своєю єдиною донькою
Відома українська телеведуча зі своєю єдиною донькою

Раніше Лідія Таран вже розповідала, що хотіла повернутись додому в Україну, втім після влучання ракети неподалік від рідної оселі зірка передумала. У Франції ведуча почала здобувати ще одну вищу освіту. Зі студії, в якій так довго працювала, Лідія Таран пішла, але не назавжди. Зараз вона працює кореспонденткою у Франції.

Нагадаємо, що відома українська телеведуча працювала на телеканалі “1+1” з 2009 року. Спочатку зірку можна було побачити в прогрмаха “Я люблю Україну”, “Сніданок з 1+1”, а пізніше Таран почала вести ще й футбольну передачу на каналі “2+2”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини