Новий бойфренд Наді Дорофєєвої Кацурін показав їхнього сина: заради кохання співачці довелось стати матір’ю

У нових стосунках Наді Дорофєєвій такі довелось стати мамою. Бойфренд української співачки Міша Кацуріна вперше за довгий час показав, як сьогодні виглядає його син

Відомий український ресторатор, блогер і музикант нині зустрічається з колишньою подругою, а тепер – коханою дівчиною Надею Дорофєєвою. До цього Михайло Кацурін доволі довго перебував у шлюбі з колишньою дружиною Дашею, яка народила від чоловіка двох дітей. Зірковий батько показав, як змінився його молодший син.

Нещодавно на особистій сторінці відомого українського ресторатора й блогера з’явився кумедний допис, яким він точно підійняв настрій багатьом шанувальникам. Так, чоловік опублікував фотографію свого сина, який у момент знімання кліпнув очима. Через це вираз обличчя малюка виявився особливо смішним.

Міша Кацурін показав свого сина від колишньої дружини
Міша Кацурін показав свого сина від колишньої дружини

В описі до опублікованого допису Міша Кацурін написав кумедне: “Ще 50 самбуки, шеф”. У коментарях шанувальники та друзі українського ресторатора зазначили, що на цій фотографії його син особливо схожий на свого зіркового тата. Варто зазначити, що схожість Кацуріна зі своєю дитиною видно неозброєним оком.

Нагадаємо, що раніше відомий український ресторатор і блогер показав шанувальникам фотографію зі своєю старшою донькою Сашею. Дівчинка цьогоріч відсвяткувала сьомий день народження й вже почала ходити до школи.

Як виглядає старша донька нового бойфренда Наді Дорофєєвої
Як виглядає старша донька нового бойфренда Наді Дорофєєвої

Тоді Міша Кацурін опублікував фотографію разом з дописом, в якому щемливо привітав донечку з днем її народження. Чоловік пригадав, як у дитинстві він не розумів побажань бабусі, яка мріяла для рідних лише про одне – про мирне небо. Тепер, зізнається Кацурін, він бажає своїм дітям у їхні дні народження того ж самого.

Сьогодні Міша Кацурін зустрічається з Надею Дорофєєвою. У шлюбі з Дантесом відома українська співачка мамою  не стала, втім після розлучення й початку нових стосунків зірка таки стала мамою. Нехай біологічно діти не є для артистки рідними, Дорофєєва таки полюбила сина та доньку свого коханого.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини