У них всі діти від різних чоловіків: Ірина Білик, Тоня Матвієнко, Анна Сєдокова, Лобода, Ольга Сумська

Відомі українські жінки довели, що виховувати дітей одночасно з побудовою успішної та гучної кар'єри – можливо. Як виглядають діти представників українського шоубізнесу?

Існує загальноприйнятий стереотип, що поєднувати успішну кар’єру та виховання дітей майже неможливо. Втім, відомі українські зірки продовжують доводити, що у цьому житті нічого не може вам перешкоджати робити те, що подобається. Пригадуємо, як виглядають і чим займаються діти знаменитостей, які були народжені від різних чоловіків.

Ірина Білик

Старший син Ірини Білик
Старший син Ірини Білик

Відома українська співачка виховує двох синів, народжених у різних шлюбах. Старший син Гліб Оверчук з’явився на світ 1999 року у шлюбі Ірини Білик з популярним манекенником Андрієм Оверчуком. Сьогодні хлопець має кохану дівчину, якій навіть вже зробив пропозицію. Молоді хочуть відгуляти скромне весілля в Криму.

Молодший син Ірини Білик
Молодший син Ірини Білик

Молодший син відомої української співачки Табріз народився у шлюбі Білик з Асланом Ахмадовим. Народила дитину сурогатна мати.

Тоня Матвієнко

Старша донька Тоні Матвієнко
Старша донька Тоні Матвієнко

Донька легендарної артистки вперше народила у 17 років. Тоня Матвієнко зізнається, що вагітність була складною, адже однолітки її постійно засуджували. Доньку Уляну зірці виховувати допомагала мама, а сьогодні дівчина працює та живе у Києві.

Молодша донька Тоні Матвієнко
Молодша донька Тоні Матвієнко

Вдруге зірка народила доньку Арсену Мірзояну. Ніна Матвієнко молодша з’явилась на свят 2016 року, а 2017 зіркова пара офіційно одружилась.

Анна Сєдокова

Старша донька горезвісної співачки народилась 2004 року у стосунках Сєдокової з футболістом Валентином Белькевичем. Сина Гектора Комарова зірка народила 2017 року від бізнесмена Артема Комарова. Двоє дітей сьогодні живуть разом з мамою.

Діти Анни Сєдокової
Діти Анни Сєдокової

А ось молодша донька зірки Моніка Чернявська живе з батьком у США. Ба більш, бізнесмен Максим Чернявський судився з колишньою дружиною за право опіки. Врешті-решт чоловік обмежив зірку в правах.

Лобода

Лобода з дітьми
Лобода з дітьми

Відома українська співачка виховує двох доньок. Старша Євангеліна з’явилась на світ у цивільному шлюбі зірки з Андрієм Царем. Дівчинка перебуває на домашньому навчанні. Молодша донька Матильда народилась 2018 року, але ім’я батька й досі невідоме.

Ольга Сумська

Ольга Сумська зі своїми дітьми
Ольга Сумська зі своїми дітьми

Відома українська актриса стала мамою двічі. Старша донька зірки Антоніна Паперна народилась 1990 року й сьогодні живе та будує кар’єру в росії. Народила її Ольга Сумська від першого чоловіка Євгена Паперного. Молодша донька української актриси Ганна Борисюк живе разом з батьками, а народжена була від другого чоловіка Сумської Віталія Борисюка 2002 року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини