Як виглядає Максим Галкін з білявим кольором волосся: чоловіку Алли Пугачової закортіло кардинальних змін

Відомий російський гуморист наразі живе за кордоном. Схоже, артистові набридла буденність, тому він вирішив кардинально змінити імідж. Як тепер виглядає брюнет в образі блондина?

Один з найвідоміших гумористів у сучасному російському шоубізнесі здобув свою популярність вже давно. Зокрема, Максима Галкіна знають не лише, як популярного пародиста, а і як чоловіка легендарної Примадонни. Сьогодні зіркове подружжя живе за кордоном, в Ізраїлі. Переїхати туди Пугачова та Галкін вирішили після початку повномасштабної війни в Україні. Зіркова пара засудила дії російської влади, а тому була змушена покинути рідну країну.

За кордоном Максим Галкін продовжує свою професійну діяльність. Знаменитість виступає з концертами в різних куточках Європи й насолоджується життям. Втім, останнім часом, схоже, Максимові Галкіну набридла буденність й однакова повсякденність, тому він вирішив додати “перцю”. Так, нещодавно знаменитість перефарбував волосся й став блондином.

Як виглядав Максим Галкін зі своїм справжнім кольором волосся
Як виглядав Максим Галкін зі своїм справжнім кольором волосся

Варто зазначити, що зміна іміджу пішла знаменитості на користь. Обличчя Максима Галкіна, особливо загоріле під ізраїльським сонцем, виглядає свіжішим з пасмами білого кольору. Крім того, неможливо оминути увагою той факт, що тепер у зірковій родині білявкою буде не лише Алла Пугачова. Так, зірковий чоловік відомої російської артистки став більш схожим на свою кохану.

Побачити, як виглядає знаменитість з новим кольором волосся можна, зокрема, на його особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Там Максим Галкін нещодавно опублікував відео, в якому з білявим чубом повідомив про свої майбутні гумористичні концерти.

Як виглядає Максим Галкін з новим кольором волосся
Як виглядає Максим Галкін з новим кольором волосся

В особистому блозі знаменитість, якого на батьківщині визнали “іноагентом” за висловлення незгоди з початком повномасштабної війни в Україні, повідомив, що скоро виступить у Мілані та Римі. Відвідати концерти артиста можна буде 23 березня та 25 березня в кожному місті відповідно.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини