“Дуже личить, красуня”: Наталія Могилевська одягла худі, розпустила волосся і здивувала своїм молодим виглядом

Українська співачка Наталія Могилевська поділилася зі своїми прихильниками новою фотографією, на якій артистка дуже молодо виглядає. Співачку засипали компліментами.

Українська співачка та продюсерка Наталія Могилевська з початком повномасштабного вторгення, як і більшість зірок українського шоу-бізнесу, залишилась в Україні та продовжує будувати тут своє життя, паралельно допомагаючи наблизити перемогу наших військових благодійними заходами, збором коштів та багато чим іншим.

Попри це, співачка не забуває публікувати свої особисті фото, одне з яких сильно здивувало її прихильників. Справа в тому, що Наталія опублікувала фото з чорному худі українського бренду з капюшоном і прихильники помітили, як молодо стала виглядати Могилевська. На обличчі в жінки легка усмішка та майже непомітний, трішки, навіть, ромазаний макіяж. Образ доповнений розпушеним волоссям.

Наталія Могилевська помітно помолоділа

Прихильники співачки не забаралися та поспішили коментувати допис приємними словами, говорячи про те, що Могилевська молодіє на очах. Попри дуже молодий вигляд та загальний образ, дехто з підписників помітив, що в Могилевської сумні очі, не дивлячись на легку усмішку. Що саме засмутило співачку, чи, можливо, це звичайна втома в кінці складного дня – залишається невідомим, але Наталія Могилевська навіть з сумними очима вміє виглядати розкішно та молодо, як ніколи.

“Вам дуже личить, ви така красуня”, – пишуть прихильники Могилевської.

Крім цього, співачка у сторіз анонсувала виставу в одному з київських театрів за її участі, яка називається “Доньки”. Відомо, що захід відбудеться 12 березня, а актуальні квиточки можна придбати на офіційному сайті, що прикпіпила Наталія в дописі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини