Романтичні поцілунки та вечеря у Польщі: Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін показали своє побачення за кордоном

Без п'яти хвилин подружжя нещодавно відвідало польський ресторан. Надя Дорофєєва та її бойфренд Михайло Кацурін показали романтичне побачення у закордонному закладі

Відома українська співачка навесні минулого року оголосила про розлучення з Володимиром Дантесом. Після розставання колишні закохані почали стосунки зі своїми друзями – подружжям Кацуріних, які розлучились майже одночасно з Дорофєєвою та її колишнім чоловіком. Довгий час у мережі ходили чутки про те, що дві сім’ї розпались через зраду, втім ніхто з чотирьох колишніх друзів і досі нічого не коментували.

Попри все Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін вже відносно довго будують щасливі стосунки. Спершу зіркова пара не показувала публіці своїх почуттів, але останнім часом шанувальники дедалі частіше спостерігають за романтикою зіркової парочки.

Так, наприклад, нещодавно на YouTube-каналі Міші Кацуріна з’явився новий випуск його тревел-шоу з нотками фуд-блогу “Гід їжею”. Зазвичай у цьому проєкті знаменитість оцінює якість їжі у парі зі своїм колегою Антоном Птушкіним, втім цього разу його замінила Надя Дорофєєва. Разом зі своєю коханою відомий український ресторатор вирушив у польські міста, Варшаву та Краків, де відвідав популярні ресторани й кафе.

Надя Дорофєєва зі своїм бойфрендом Михайлом Кацуріним у польському ресторані
Надя Дорофєєва зі своїм бойфрендом Михайлом Кацуріним у польському ресторані

В одному з відвіданих закладів Кацурін запропонував своїй коханій покуштувати традиційну польську страву під назвою “копитка” – картопляна сирна закуска з вершковим присмаком. Ресторатору страва дуже сподобалась. Крім того, блогер зауважив, що така польська страва дуже схожа на зрази. Втім, Дорофєєва не оцінила закуску так, як це зробив її бойфренд – співачка зазначила, що копитка не викликає у неї особливого захоплення.

У відповідь на думку Дорофєєвої Михайло Кацурін сказав, що навіть не знає, що ж їй тепер запропонувати. Артистка, своєю чергою, зазначила, що бойфренд може запропонувати їй поцілунок.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін показали свій романтичний поцілунок
Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін показали свій романтичний поцілунок

Нагадаємо, що про стосунки відомої української співачки Наді Дорофєєвої та її нового бойфренда, ресторатора Михайла Кацуріна, стало відомо навесні минулого року. У березні 2022 зіркова пара “засвітилась” на фото, на якому вони обіймаються.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини