Галкін показав доньку від Пугачової у віночку й вишиванці. Ліза виявилась схожою не лише на маму: “Україночка”

Відомий російський пародист і гуморист Максим Галкін показав, як змінилась їхня спільна з Аллою Пугачовою донька. Ліза помітно виросла та почала ставати схожою на свою зіркову маму

Максим Галкін давно здобув популярність серед багатомільйонної авдиторії. Спершу чоловік завоював прихильність своїм почуттям гумору та вмінням пародіювати відомих персон. Втім, пізніше російська слава чоловіка Алли Пугачової згасла, адже він висловився проти війни в Україні. Тоді чоловіка оголосили “іноагентом”, а він з родиною виїхав з рідної країни.

Наразі чоловік перебуває далеко від свого дому у підмосков’ї, заробляючи та живучи за кордоном. Втім, ніщо не може зіпсувати настрій батькам, які пишаються та всім серцем люблять своїх дітей. Так відбувається і в родині Галкіна та Пугачової – усі негаразди та труднощі затьмарюються чудово проведеним часом поруч з дітьми.

Алла Пугачова та Максим Галкін разом з дітьми наразі живуть за кордоном
Алла Пугачова та Максим Галкін разом з дітьми наразі живуть за кордоном

Нещодавно відомий російський шоумен опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм фотографію їхньої з Аллою Пугачовою доньки. Цьогоріч дівчинці вже виповниться 10 років.

На опублікованій фотографії зіркова донька позує з довгою заплетеною косою та у красивому віночку з яскравих жовтих соняшників. Особливо кадр прикрашає тендітна й така чарівна усмішка Лізи Галкіної. Неможливо оминути увагою той факт, що дівчинка стала дуже схожою на свою зіркову маму. Світлий колір волосся, очі та загальні риси зовнішності нагадують образ Алли Пугачової.

До слова, біла сорочка, в якій на фотографії позувала донька відомого російського подружжя, трішки нагадує українську вишиванку. Тканина, з якої пошита сорочка, та вільний крій роблять елемент гардероба подібним на традиційний український одяг.

Максим Галкін показав нову фотографію своєї з Аллою Пугачовою доньки
Максим Галкін показав нову фотографію своєї з Аллою Пугачовою доньки

У коментарях до нової фотографії на сторінці Максима Галкіна компліменти залишили й українські прихильники знаменитості. Так, користувачі мережі зауважили, що його донька у такому образі дуже схожа на українку.

  • “Ваша донька у віночку наче україночка. Вона як сонечко у заквітчаному віночку з соняшникових квіток”;
  • “Ліза наче українка”;

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини