У Ями – руді кучері, в Остапчука – довга коса: найнезвичайніші та екстравагантні зачіски українських зірок

Українські зірки завжди вміли дивувати своїх шанувальників. Пригадуємо, які найбільш незвичайні та сміливі зачіски колись носили відомі чоловіки нашого шоубізнесу

Вдала зачіска – це буквально ключ до впевненості та хорошого настрою. Б’ємось об заклад, у кожного з нас принаймні раз бувало таке, що навіть з дому виходити не хотілось, бо волосся лежить не так, як би того хотілось. Ідеальною є та зачіска, з якою людині максимально комфортно. Важко сказати напевно, чи було комфортно зіркам, про яких ви далі прочитаєте, з тою чи іншою укладкою, втім виглядали вони безперечно ефектно.

Влад Яма

Сьогодні відомий український хореограф і танцюрист мешкає разом зі своєю родиною за кордоном. Втім, зв’язку з шанувальниками зірка не втрачає – в особистому блозі час від часу пригадує минуле. Так, наприклад, нещодавно Влад Яма опублікував свою архівну фотографію, на якій позує з доволі незвичною зачіскою – рудими кучерями.

Крім того, знаменитість також опублікував фото, на якому позує у сорочці з вишитим орнаментом і двома косами, зібраними в гульки. Влад Яма назвав себе українським діджеєм на цьому фото.

Влад Яма перевтілився у героїв з незвичайними зачісками
Влад Яма перевтілився у героїв з незвичайними зачісками

Володимир Остапчук

Відомий український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук свого часу брав участь у шоу “Маска”. На проєкті зірка часто перевтілювався у тих чи інших відомих людей та персонажів фільмів, книг і казок. Наприклад, одного разу Остапчук став найулюбленішим мультгероєм своєї доньки – принцесою Ельзою. Зірка навіть натягнув біляву косу, аби стати копією героя мультфільму.

Остапчук в образі Ельзи з мультфільму Крижане серце
Остапчук в образі Ельзи з мультфільму Крижане серце

Юрій Горбунов

Юрій Горбунов є не лише відомим українським телеведучим, а й успішним актором. Для знімання у серіалі “Скажені сусіди” знаменитість натягнув перуку боб-каре, а також – пишні вуса. У стрічці зірка зіграв свого серіального персонажа, на ім’я Назарій Запухляк.

Юрій Горбунов у серіалі Скажені сусіди
Юрій Горбунов у серіалі Скажені сусіди

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини