Як виглядала Анна Трінчер до та після пластики: кардинальні зміни вище поясу неможливо не помітити

Відома українська актриса та співачка Анна Трінчер рік тому кардинально змінила свою зовнішність. Як тепер виглядає знаменитість та чому вирішила збільшити бюст?

Частина населення планети впевнені, що свою зовнішність потрібно любити такою, якою вона є, у той час, як інші ставляться до пластичних операцій цілком схвально. Особливо популярними маніпуляції із зовнішністю є серед представників шоубізнесу – зірки прагнуть завжди виглядати ідеально, тому часто звертаються до пластичних хірургів.

Так, наприклад, однією з відвідувачок кабінету фахівця стала Анна Трінчер, відома українська блогерка, актриса та співачка. На початку минулого року знаменитість зробила операцію зі збільшення бюста, адже давно про це мріяла. Читайте у матеріалі “Добрих новин”, як відбувалась процедура, чи довго Трінчер оговтувалась після та як виглядає сьогодні.

Анна Трінчер минулого року вирішила кардинально змінити свою зовнішність
Анна Трінчер минулого року вирішила кардинально змінити свою зовнішність

Відома українська артистка Анна Трінчер раніше зізнавалась: збільшити груди вона мріяла дуже давно. Знаменитість не хотіла додавати занадто багато об’єму, втім довго розмислювала над тим, аби стати володаркою більшого бюста та спершу навіть вагалась і не могла визначитись з розміром. Довгий час, розповідала раніше зірка, вона не наважувалась на операцію, адже проти був її наречений, Олександр Волошин.

До слова, переживання чоловіка були пов’язані з тим, що в майбутньому його кохана не зможе годувати дітей. Волошин відвідував разом з Трінчер консультації лікарів і врешті-решт погодився. Остаточно блогер змінив думку варто було тільки йому побачити кохану з оновленим іміджем.

Фотографії Анни Трінчер до та після пластичної операції зі збільшення бюста
Фотографії Анни Трінчер до та після пластичної операції зі збільшення бюста

Операцію знаменитість робила у пластичного хірурга, на ім’я Денис Юрченко. Загалом Анна Трінчер заплатила за маніпуляції 6 тисяч доларів, що дорівнює близько 170 тисяч гривень. Відновлювалась зірка не дуже довго – на сцені зірка не виступала декілька тижнів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини