Носить камуфляж і сукні з українським прапором: Мохаммад Захур розповів про новий стиль Камалії

Співачка Камалія дуже змінила свій образ та характер пісень з приходом війни. Що пережила зірка насправді минулого року і чому перевдяглася у камуфляж?

Найбагатша співачка Камалія завжди вражала своїм стилем. Зірка обожнює пишні сукні, карколомні укладки та неймовірні макіяжі. Втім, минулого року почалася помітна трансформація її образу, які не могли не помітити найрідніші.

Мохаммад Захур, чоловік артистки, поділився своїми спостереженнями. Він розповів, що нині наряди обраниці сильно змінилися. Ось, як він прокоментував нинішні аутфіти дружини:

“Якщо ви питаєте про різницю між багатими та бідними, коли вони бачать, що Камалія не хизується, немає яскравих суконь — вона зараз носить камуфляж чи сукні з українським прапором. Важливо не бути авангардистом. Важливо, щоб ми вносили свій внесок, ким би ми не були”, — розповів бізнесмен.

Не дивно, що виконавиця так сильно почала змінюватися, адже 2022-й рік став справжнім випробуванням для неї. Перед початком війни вона відмовилася виїздити за кордон, не уявляючи, що чекає попереду. Вже в перший день зірка чула потужні вибухи, а згодом довелося під обстрілами виїздити, не знаючи, що буде далі. Над будинком Камалії літали ракети, а окупанти все ближче підбиралися до Бучі.

Не зрозуміло, що коїлося і з полишеною домівкою родини, адже окупанти дісталися минулої весни всього Приірпіння. На щастя, оселю ні ворожа рука, ні ворожий снаряд не зачепили, але адреналіну артистці вистачило.

Камалію та Мохаммада Захура вважають найбагатшою парою
Мохаммад Захур розповів про новий стиль Камалії

Нагадаємо, що Камалія нині робить публікації не тільки про своє особисте життя, а й висвітлює події сьогоденні. Крім цього, є місце і для благодійності у щоденній рутині знаменитості. Також виступає співачка для наших військових.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини