Як виглядала Даша Квіткова до популярності: переможниця “Холостяка-9” показала себе у дитинстві та юності

Відома українська блогерка та бізнесвумен Даша Квіткова показала свої фотографії у дитинстві та підлітковому віці. Знаменитість помітно змінилась, але деякі риси зовнішності з нею все життя

Даша Квіткова здобула свою популярність після участі в дев’ятому сезоні відомого українського реаліті-шоу про кохання “Холостяк”. Дівчина прийшла для того, щоб знайти свою любов, і їй це вдалось. Квіткова стала переможницею “Холостяка-9”. Ба більш, вони з Добриніним стали першою парою, яка довела – побудувати родину з партнером, з яким познайомився на реаліті можливо.

Хоча сьогодні зіркова пара розлучилась, шанувальники все ще слідкують за життям Даші Квіткової, адже вона підкорила серця своїх фанів. Знаменитість веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де ділиться цікавими новинами та історіями зі свого життя, фотографіями та розповідями про сина Лева. Нещодавно зірка показала, як виглядала до популярності.

Даша Квіткова активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм
Даша Квіткова активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм

На своїй сторінці знаменитість вирішила поспілкуватись з шанувальниками. Даша Квіткова запропонувала шанувальникам поставити їй питання, які цікавлять їх найбільше. Деякі з підписників захотіли побачити, як зірка виглядала раніше. Даша Квіткова опублікувала фотографії, на яких зображена у своєму дитинстві. Крім того, блогерка показала й кадри зі свого підліткового віку.

Загалом, зовнішність знаменитості не змінилась кардинально, але деякі риси, здається, були з Дашею Квітковою від самого народження. Мова йде про шикарне кучеряве волосся знаменитості та її чарівні очі. І у дитинстві, і в підлітковому віці знаменитість мала довгі біляві пасма. Неможливо не помітити й красиву усмішку дівчини, яка ладна зачарувати кожного, хто на неї подивиться.

Даша Квіткова показала, як виглядала у дитинстві та юності
Даша Квіткова показала, як виглядала у дитинстві та юності

До слова, крім прохань від шанувальників показати архівні фото, Даша Квіткова отримала дуже багато запитань про розлучення та стосунки зі своїм вже колишнім чоловіком Нікітою Добриніним. Один з фанатів обурився, що на велику кількість питань блогерка не відповідає, а Даша Квіткова зазначила, що не публікує відповіді лише на ті питання, що стосуються її минулого з Добриніним. Зірка давно пояснила, що не має бажання виносити на публіку те, що має залишатись особистим.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини