Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова зробила ринопластику та показала результат: фото до та після операції

Четверта дружина відомого українського музиканта нещодавно наважилась на пластичну операцію. Зірка кардинально змінила свою зовнішність, а нещодавно з'явились перші фотографії результату

Відомий український музикант Віктор Павлік перебуває у щасливому шлюбі зі своєю четвертою дружиною Катериною Репяховою. Зіркова пара попри велику різницю у віці будує гармонійні стосунки, втім молодша на 28 років дівчина додає взаєминам перцю. Так, наприклад, нещодавно зіркова дружина наважилась на кардинальні зміни зовнішності. Спершу Павлік був проти.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм дружина відомого українського музиканта довго натякала шанувальникам, що скоро в її житті станеться щось дуже важливе. Виявляється, мова йшла про операцію. Катерина Репяхова зізналась, що мала комплекси через свій ніс і друге підборіддя, тому наважилась звернутись до пластичного хірурга.

На своїй сторінці доктор Королюк, який проводив операцію, розповів, як вона проходила та навіть показав результат. Пластичний хірург зазначив, що Катерині Репяховій робили пластику носа та ліпофілінг підборіддя. Фахівець зазначив, що з допомогою нехитрих маніпуляцій з зовнішністю зірки вдалось зробити пропорції обличчя більш гармонійними.

Пластичний хірург, який робив операцію Катерині Репяховій пояснив процедуру покроково
Пластичний хірург, який робив операцію Катерині Репяховій пояснив процедуру покроково

До слова, Королюк також повідомив, що Репяхова мала й інший запит. Зірка хотіла позбутись від так званої ямочки на носі – роздвоєння. Для столичного фахівця це не стало складністю й прохання своєї клієнтки він виконав. Доктор розповів, що операція почалась з ліпофілінгу підборіддя. Для маніпуляції хірург взяв жир з живота Катерини Репяхової.

Після того, як з підборіддям було завершено, хірург перейшов до носа. Загалом, зазначив Корольов, операція тривала три години. Добу Катерина Репяхова мала перебувати в клініці, а ходити з пов’язкою потрібно 10 днів.

Хірург розповів, як робив пластичну операцію Катерині Репяховій
Хірург розповів, як робив пластичну операцію Катерині Репяховій

Крім того, фахівець показав і результати операції. Корольов наголосив, що тепер роздвоєння на носі Катерини Репяхової немає. До слова, знаменитість залишилась задоволеною результатами процедури. Пластичний хірург зазначив, що повна реабілітація триватиме рік, а впродовж цього часу кінчик носа буде опускатись.

Результати операції на носі Катерини Репяхової
Результати операції на носі Катерини Репяхової

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини