Олександр Пономарьов показав рідкісне фото доньки від Олени Мозгової: виросла та сильно змінилася

Олександр Пономарьов дуже любить своїх дітей та не проти похизуватися ними у соціальних мережах. Днями, чоловік показав свою 25-річну доньку Євгенію.

Олександр Пономарьов не втрачає можливості повихвалятися власними дітьми та частенько показує їх у соціальних мережах. Цього разу чоловік вирішив показати прихильникам свою дорослу 25-річну доньку Євгенію, яка народилася в шлюбі з Оленою Мозговою.

Донька любить свого батька і намагається приїздити в гості по можливості. Такі теплі зустрічі часто супроводжуються домашніми посиденьками та незкінченими розмовами. На одному з фото донька з татом на траві мило посміхаються в камеру.

Олександр Пономарьов показав свою дорослу доньку
Олександр Пономарьов показав свою дорослу доньку

Шанувальники зазначають, що Євгенія дуже схожа на свого батька. Дівчина не єдина дитина Олександра Пономарьова. Крім Євгенії, чоловік виховує 15-річного сина від своєї другої вже колишньої дружини Вікторії Мартинюк.

Олександр Пономарьов будував стосунки з Оленою Мозговою 10 років. Як каже сам чоловік, вони розлучилися через зради його екс-дружини, а Олена, в свою чергу, розповіла про сильні ревнощі її чоловіка. Пономарьов дуже сильно її ревнував, не був задоволений її фігурою і міг пригрозити кулаком під час сварок на фоні тих же ревнощів.

Олександр Пономарьов розповів про стосунки з Мозговою
Олександр Пономарьов розповів про стосунки з Мозговою

Співак зізнається, що він не планував будувати з нею серйозні стосунки та не був впевненим в своїх почуттях до того моменту, поки не народилася маленька Женя. В той момент в чоловіка все перевернулося і він зрозумів істинне щастя. Однак, після розлучення Олена Мозгова через суд отримала право на виховання дитини, а коли дівчинка стала дорослою – вона переїхала до Португалії на роботу щоб будувати там своє життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини