Іван Дорн показав свого таємного сина: носить стрижку боб-каре як у Винника і виграє батька в шахи

Відомий співак та автор пісень вперше за довгий час показав свого 8-річного сина Івана. Хлопець помітно підріс і навіть навчився грати в шахи набагато краще за свого зіркового батька

Про відомого музиканта Івана Дорна шанувальники дізнались багато років. Довгий час епатажна творчість та цікавий зовнішній вигляд знаменитості зацікавлювали тисячі фанатів. Попри яскравий образ на сцені, в особистому житті зірки все було куди спокійніше. Дорн багато років будує стосунки зі своєю однокласницею Анастасією Новіковою.

2013 року зіркова пара офіційно стала чоловіком і дружиною, а вже за рік, 2014-го, в родині з’явилась на світ донька, яку назвали Василісою. Ще через рік, 2015-го, Іван Дорн став батьком вдруге. Кохана дружина артиста Настя Новікова подарувала йому сина Ваню. До слова, старша дівчинка супроводжує батька навіть на сцені. У 5-річному віці Василіса акомпанувала батькові з маленькою електрогітарою на київському фестивалі UPark.

Іван Дорн зі своєю старшою донькою на сцені фестивалю
Іван Дорн зі своєю старшою донькою на сцені фестивалю

Слід зазначити, що про особисте життя знаменитість розповідати не любить. На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Іван Дорн набагато частіше розповідає про професійні моменти, релізи та громадську позицію. Втім, фотографій з дружиною чи дітьми в блозі відомого артиста майже немає. Разом з тим, зовсім замовчувати таку важливу частину життя вдається не кожному.

Так, час від часу Іван Дорн показує своїх дітей і дружину Анастасію Новікову. Нещодавно на сторінці знаменитості з’явився новий допис з фотографією його молодшого сина, який цьогоріч святкуватиме восьмий день народження. Зірковий син із по-доброму зухвалим виразом обличчя позував на камеру, показуючи рукою дружній жест. Крім того, на фотографії видно, що хлопець носить зачіску, схожу на батьківську. До того ж стрижка молодшого Дорна нагадує імідж Олега Винника.

Відомий артист Іван Дорн показав свого молодшого сина від Новікової
Відомий артист Іван Дорн показав свого молодшого сина від Новікової

В описі до нового допису знаменитість зазначив, що вони грали з сином в інтелектуальну гру шахи. 8-річний син Івана Дорна виграв свого батька в партії. У коментарях до нещодавно опублікованої фотографії шанувальники співака порадили йому краще готуватись до наступної гри зі своїм сином.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини