Вони теж бувають неідеальними: українські зірки з проблемною шкірою – Надя Дорофєєва, Тіна Кароль та інші

Зіркові дівчата українського шоу-бізнесу люблять доглядати за собою, але не завжди навіть такі наші красуні можуть похвалитися ідеальною шкірою.

Під час своїх виступів кожна зірка повинна виглядати бездоганно. Однак, в реальному житті зірки українського шоу-бізнесу такі ж звичайні люди, як і всі ми.

Ольга Полякова

Як виглядають українські зірки без макіяжу

Популярка українська співачка не переймається за свій зовнішній вигляд без косметики. Зірка прекрасно виглядає без косметичного втручання і неодноразово показувала себе без макіяжу. Полякова зізнається, що секрет її чистої шкіри – здоровий сон і правильне харчування. Звісно, без зморшок не обходиться, але Ольга може дати прочуханки молодим дівчатам в будь-якому плані.

Віра Брежнєва

Як виглядає Віра Брежнєва без косметики та фотошопу
Як виглядає Віра Брежнєва без косметики та фотошопу

Багато прихильників співачки були приголомшені станом шкіри Брежнєвої без макіяжу. Фани почали звинувачувати співачку в тому, що вона використовує багато фотошопу та косметики, щоб цього не було так помітно.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва показала свою неідеальну шкіру
Надя Дорофєєва показала свою неідеальну шкіру

Час від часу Надя Дорофєєва показує себе без макіяжу і з висипаннями. Дівчина раніше лікувалась від демодекозу і час від часу в неї знову можуть з’явитися висипання на обличчі. Не дивлячись на мінімальні висипання, в Дорофєєвої більше немає ніяких проблем зі шкірою, дівчина доглядає за собою та слідкує за собою в домашніх умовах не гірше, ніж в салоні.

Тіна Кароль

Тіна Кароль показалася без макіяжу
Тіна Кароль показалася без макіяжу

Прихильники Тіни Кароль кажуть, що її не зіпсує нічого, навіть маленькі прищики на обличчі. Співачка часто виходить в сторіз без косметики та показує себе з природньою красою.

Ірина Білик

Як виглядають українські зірки без макіяжу
Як виглядають українські зірки без макіяжу

Легендарна співачка не раз зверталася до пластичних хірургів, щоб виправити свої недосконалості. Зараз без косметики жінка виглядає доволі непогано і не комплексує з цього приводу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини