Піджак, а під ним – нічого: Осадча в образі за 15 тисяч похизувалась ідеальною фігурою після трьох вагітностей

Відома українська телеведуча Катерина Осадча показала дзеркальне селфі в брендовому одязі. Знаменитість показала, як приголомшливо сьогодні виглядає її фігура

Катерина Осадча здобула в Україні популярність передусім завдяки неймовірній харизмі та незвичайним образам. Довгий час зірка буде ведучою програми “Світське життя”. Сьогодні знаменитість продовжує займатись професійною діяльністю, яку поєднує з сімейним життям та веденням особистого блогу в соціальній мережі Інстаграм. Нещодавно на своїй сторінці зірка показала нову фотографію – дзеркальне селфі в одному піджаку та штанах.

Відома українська телеведуча Катерина Осадча показала фотографію, на якій позувала у брендовому білому костюмі. Зірка зазначила, що таким чином вона закликає весну, тепла погода якої раптово змінилась на похолодання. Знаменитість була одягнена у білий піджак із жатої тканини. На сайті бренду вказано, що така стильна річ коштує понад 9 тисяч гривень. А ось вартість штанів білого кольору сягає понад 6 тисяч гривень.

Осадча показала свою фігуру в стильному білому костюмі за 15 тисяч гривень від українського бренду Katimo 
Осадча показала свою фігуру в стильному білому костюмі за 15 тисяч гривень від українського бренду Katimo

Знаменитість позувала у приміряльній, а під піджаком зірки не виявилось іншого одягу. Таким чином відома українська телеведуча показала частину своєї фігури. Слід зазначити, що у дружини Юрія Горбунова вишуканий і стрункий стан. Ба більш, важко сказати, що за цією фігурою стоїть три вагітності. Катерина Осадча підтримує форму.

Нагадаємо, що 2021 року знаменитість опублікувала свіжі фотографії у купальнику через три тижні після народження дитини. Катерина Осадча вразила своїми формами, а шанувальники буквально осипали її компліментами. Разом з тим, відома українська телеведуча зазначила, що тоді в неї було багато роботи – зірка хотіла скинути зайві кілограми.

Можна з упевненістю сказати, що Катерина Осадча чудово впоралась із поставленою задачею, адже сьогодні мама трьох дітей виглядає неймовірно.

Як виглядала фігура Катерини Осадчі через три місяці після пологів
Як виглядала фігура Катерини Осадчі через три місяці після пологів

Нагадаємо, що відома українська телеведуча народила трьох дітей. Найперше Катерина Осадча стала мамою у шлюбі з народним депутатом Олегом Поліщуком. Зірка народила сина Іллю. Після заміжжя з Юрієм Горбуновим знаменитість стала мамою двох синів – Івана й Данила.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини