Сильно схудла й стала кучерявою: як змінилась зірка “Сватів” Людмила Артем’єва, яка зіграла Ольгу Миколаївну

Серіал "Свати" свого часу здобув просто шалену популярність. Як з часом змінилась одна з головних актрис стрічки Людмила Артем'єва, яка зіграла роль Ольги Миколаївни?

Відома російська актриса Людмила Артем’єва до знімання у культовому серіалі “Свати” зіграла не одну вдалу роль. Втім, саме образ Ольги Миколаївни приніс знаменитості шалену славу. До слова, й сама зірка кінематографу зізнається, що її найулюбленіша екранна родина – саме та, яку вона віднайшла у “Сватах”. Як знаменитість змінилась після завершення знімання серіалу та як виглядає сьогодні?

Людмила Артем’єва зі “Сватів” сьогодні

Дитинство та юність знаменитості пройшло у різних містах і навіть у різних країнах. Народилась майбутня кінозірка у Німеччині, де на той момент проходив службу її батько-військовий. Пізніше маленька Людмила Артем’єва разом із родиною переїхала в Україну. Спершу дівчинка навчалась у школі в Ужгороді, а ось завершувала навчальний заклад вже у Львові.

Як виглядала відома російська актриса Людмила Артем'єва у дитинстві та в юності
Як виглядала відома російська актриса Людмила Артем’єва у дитинстві та в юності

З самого дитинства батьки помічали у доньці хист до творчості й акторства. Саме тому вже змалку Артем’єва відвідувала театральний гурток. Після завершення школи дівчина переїхала до Пітеру, де здобувала освіту у музичному училищі. Втім, через два роки навчання молода Артем’єва перевелась на навчання до російської столиці, де вступила до театрального училища Щукіна.

Людмила Артем'єва з колегами по цеху на зніманні серіалу Свати
Людмила Артем’єва з колегами по цеху на зніманні серіалу Свати

Одразу після завершення навчання у вищому закладі освіти Людмила Артем’єва почала працювати за професією й здобула популярність. Талант актриси було визнано, а сьогодні вона є однією з найвідоміших актрис своєї країни.

Як виглядає російська актриса зі Сватів Людмила Артем'єва зі Сватів сьогодні
Як виглядає російська актриса зі Сватів Людмила Артем’єва зі Сватів сьогодні

До слова, з початку повномасштабної війни в Україні знаменитість не висловлювалась про трагічні події. Саме тому майже під кожним дописом зірки у соціальній мережі Інстаграм підписники-українці нагадують актрисі, що відбувається. Спершу користувачі мережі просили зірку висловити свою думку, втім із часом полишили марні спроби.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини