Мама Дана Балана показала фото часів молодості: викапана Тіна Кароль, тільки одягнута скромніше і простіше

Популярна артистка Людмила Балан славилася красою ще з молодих років. Дізнайтеся, як виглядала раніше жінка, яка подарувала світові найпопулярнішого молдавського мачо.

Людмила Балан. Героїня цього матеріалу — справжня суперзірка Молдови та Румунії. Артистка прославилася на Батьківщині, де з нею підростали цілі покоління діток, адже зірка була ведучою дитячих передач у 1990-ті.

Згодом вона відкрила у собі талант до музики і вже з українцями познайомилася у ролі співачки. Засвітилася знаменитість на проєкті “Голос країни”, куди приїхала підтримати сина, який став тренером нашого пісенного реаліті.

Мама Дана Балана показала фото часів молодості

Там же артистка познайомилася з Тіною Кароль. Прихильники здивувалися, як схожі між собою виконавиці. Проте ще більшого подиву викликали світлини молодої Людмили, адже фанати, почали порівнювати її з молодою поп-дівою.

Мама Дана Балана показала фото часів молодості

Цікаво, що згодом почала ширитися версія про те, що тато нашої співачки — копія Дан Балан. Все це наштовхувало на думку, що начебто цим молодим людям долею написано бути разом. Інші ж вважали, що знаменитості просто підсвідомо могли обрати собі один одного до пари.

Втім, знаменитості, навіть попри такі збіги обставин не змогли стати парою. Обговорювали, що їхній роман міг бути підставним, тільки заради переглядів “Голосу країни”.

Проте, кожен висловився, що симпатія була справжньою, але на більше ніхто й не розраховував. Згодом Кароль навіть почала удавати, що зовсім не знає Дана Балана. Сам же співак вирішив відійти взагалі від обговорення цієї теми, а потім полишив на певний час і мережу Інстаграм.

Нагадаємо, що матір Дана Балана — дружина молдавського політичного діяча, про шлюб її сина не відомо практичного нічого. Подейкували, що він був одружений і навіть має сина, але сам артист цього офіційно не підтвердив.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини