Як сьогодні виглядають діти сестер Завальських: екс-солістки гурту “Алібі” народили свої точнісінькі копії

Зірки 2000-х не лише здобули серед шанувальників шалену славу, але й чудово влаштували своє особисте життя. Що відомо про дітей знаменитих сестер Завальських?

Про легендарний гурт з 2000-х “Алібі” чула неймовірно велика кількість людей. Зірковий дует свого часу здобув шалену популярність серед шанувальників. Дві сестри, Анна й Ангеліна Завальські, виступали на сцені з самого дитинства – вперше вони вийшли на сцену у п’ять років. Втім, про їхнє професійне життя, певно, знають всі, адже уважно спостерігали за досягненнями зірок на телеекранах. А от що коїться в їхньому особистому житті? Читайте у матеріалі “Добрі новини”.

Діти Анни Завальської

Відома українська співачка й старша сестра з дуету “Алібі” давно й щасливо перебуває у шлюбі зі своїм колегою Дмитром Саратським. Зіркова пара познайомилась на роботі 2011 року, а вже 2015 в українські столиці вони зіграли скромне весілля, на яке запросили тільки найближчих. Цього ж року знаменитість вперше стала мамою.

Як виглядає син Анни Завальської
Як виглядає син Анни Завальської

Анна Завальська у грудні 2015 року народила сина Іллю. Сьогодні хлопчику вже 7 років, він відвідує школу та радує маму досягненнями. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість не втомлюється зізнаватись, що син для неї сьогодні – потужна мотивація та натхнення.

Діти Ангеліни Завальської

Молодша сестра Анни й відома українська співачка Ангеліна Завальська – не лише успішна артистка, а й щаслива мама та кохана дружина. Зірка заміжня за журналістом Олександром Колодієм, з яким під вінець пішла 4 вересня 2010 року. Відтоді зіркова пара не розлучається та разом виховує двох спільних дітей – сина й доньку.

Фотографії з весілля Ангеліни Завальської та Олександра Колодія
Фотографії з весілля Ангеліни Завальської та Олександра Колодія

Відома українська співачка завжди намагалась ретельно приховати деталі свого особистого життя. Знаменитість не полюбляла розповсюджуватись про свою родину, а дітей і взагалі майже ніколи не показує. Втім, відомо, що з чоловіком Завальська виховує старшого сина Кирила, який скоро святкуватиме 10-річний ювілей, та доньку Меланію, яка з’явилась на світ навесні 2016 року.

Діти Ангеліни Завальської
Діти Ангеліни Завальської

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини