Холостяк-12 Топольський вперше після розставання з Лозовицькою показав нову дівчину: балійська красуня

Головний герой крайнього сезону реаліті-шоу про кохання перебуває у стосунках понад два місяці. Як виглядає нова обраниця Алекса Топольського, яку він зустрів на Балі?

Алекс Топольський здобув популярність після участі в реаліті-шоу про кохання “Холостяк”. На проєкті й після його завершення чоловік дістав неоднозначну славу. Ба більше, після розповідей його колишньої дівчини Катерини Лозовицької про їхні стосунки користувачі мережі почали ще більше засуджувати головного героя “Холостяка-12”.

Хай там як, сьогодні знаменитість перебуває у щасливих стосунках з новою обраницею. Знаменитість познайомився з дівчиною на Балі, де живе вже доволі довгий період. Спершу Алекс Топольський розповідав про нові стосунки мало та навіть не хотів показувати обличчя своєї коханої. Втім, довго тягнути інтригу не вдалось – врешті-решт знаменитість розкрив усі карти.

Нещодавно на особистій сторінці Алекса Топольського в соціальній мережі Інстаграм з’явились Історії, на яких він нарешті показав зовнішність своєї нової дівчини. Знаменитість продемонстрував шанувальникам два відео, на якому можна детально роздивитись, який вигляд має зіркова обраниця.

Алекс Топольський показав, як виглядає його нова дівчина
Алекс Топольський показав, як виглядає його нова дівчина

Спершу головний герой популярного в Україні реаліті-шоу продемонстрував відео дівчини на повний зріст. Кохана Алекса Топольського позувала у чорній мінісукні, з сумочкою й у черевиках. Розпущене волосся мало красивий об’єм, а на обличчі дівчини панувала усмішка. А ось на другому опублікованому Топольським відео можна було уважно розгледіти риси обличчя дівчини.

Кохана відомого українського бізнесмена має карі очі й ніжну усмішку. Темне волосся на другому відео було зібрано в симпатичну зачіску з косичками біля обличчя. Дівчина красувалась на камеру, демонструючи свою зовнішність.

Топольський з Холостяка-12 нарешті показав свою нову дівчину
Топольський з Холостяка-12 нарешті показав свою нову дівчину

В описі до опублікованих відео зі своєю дівчиною знаменитість не забув нагадати, що вважає її неймовірно привабливою. Крім того, Алекс Топольський жартома попросив шанувальників пообіцяти йому, що його дівчину ніхто не вкраде.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини