Крокодилове кольє і чорне бікіні-бандо: фіналістка Холостяка-11 Юля Зайка показала, як розквітла без Заливако

Учасниця та фіналістка популярного реаліті-шоу про кохання "Холостяк-11" показала, як сильно змінилась після завершення знімання. Юля Зайка сьогодні виглядає приголомшливо

З Юлією Бельченко шанувальники познайомились після прем’єри одного з найпопулярніших шоу про кохання. У “Холостяку-11” дівчина не просто взяла участь, а навіть дійшла до фіналу. Хоча переможницею проєкту стала опонентка Юлії Анна Богдан, про телепроєкт у Бельченко залишились виключно позитивні спогади. Дівчина на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зізналась, що вважає участь в реаліті-шоу життєвою школою, яка дуже її змінила.

Ці зміни неможливо не помітити. Нещодавно ексучасниця “Холостяка” опублікувала у своєму блозі новий допис. Для відео дівчина позувала у басейні в стильному купальному костюмі, а її шию прикрашало вишукане кольє. Доповнив простий, але красивий образ Юлії Бельченко її сміливий погляд.

Юля Зайка з Холостяка-11 вразила позитивними змінами у зовнішності
Юля Зайка з Холостяка-11 вразила позитивними змінами у зовнішності

У коментарях захоплені підписники й друзі дівчини осипали її компліментами. Юлія Бельченко опублікувала новий допис на честь свого дня народження, який, до слова, відзначила у Катарі. Цьогоріч дівчина відзначила свій 30-річний ювілей.

Неможливо оминути увагою той факт, що дівчина після участі в реаліті-шоу про кохання й дійсно змінилась. Можливо, зовнішні зміни не є такими помітними, втім заперечувати внутрішні марно. Юлія Бельченко сама зізнавалась своїм шанувальникам, що, думаючи про участь в проєкті “Холостяк” після його завершення, вона зрозуміла: все складалося для неї якнайкраще.

Зокрема, внутрішні зміни полягають у тому, що Юля Зайка з “наївної жертви”, як сама висловлювалась у своєму блозі, перетворилась на впевнену й сміливу дівчину. Такий переворот свідомості звісно проявляється й зовнішньо – у поведінці та манерах.

Як виглядала Юлія Бельченко до участі в Холостяку-11
Як виглядала Юлія Бельченко до участі в Холостяку-11

Сьогодні дівчина продовжує будувати кар’єру, а відносно нещодавно вона стала володаркою власної квартири. Крім того, все вдалось у Юлії Бельченко й на особистому фронті. Попри невдачу на реаліті-шоу, дівчина зустріла коханого чоловіка й будує з ним стосунки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини