Народилися з великими носами, але зробили ринопластику: Ірина Білик, Катя Репяхова, Слава Камінська до і після

Не кожній людині подобається зовнішність, яку їй подарувала природа. Пригадуємо відомих українських зірок, які змінили форму свого носа за допомогою пластичної операції

Хоча в сучасному світі заведено сприймати себе з такою зовнішністю, якою людей нагородила природа, у суспільстві все ще залишається чимало прихильників пластичних операцій. Зокрема, мова йде про зірок, які є буквально основними клієнтами хірургів. Поки одні звертались по допомогу до фахівців мінімальну кількість разів, інші аж занадто захопились цим. Пригадуємо всі історії.

Ірина Білик

Відома українська співачка є чи не найголовнішою прихильницею пластичних операцій. Знаменитість за своє життя далеко не один раз навідувалась у кабінет хірурга, а одним із запитів зірки стала ринопластика. Свого часу Ірина Білик вирішила змінити форму свого носа, оскільки “рідний” їй виявився не до вподоби.

Як виглядала Ірина Білик до та після ринопластики
Як виглядала Ірина Білик до та після ринопластики

Коментуючи своє рішення змінити ніс, знаменитість зазначила, що в ній тече грузинська кров, а зовнішньо це виявляється у формі носа. Ірина Білик зізналась, що попросила прибрати горбинку, втім не повністю, аби не втратити схожість на саму себе.

Слава Камінська

Колишня солістка гурту “НеАнгели” робила чимало пластичних операцій. Ба більше, подейкують, ніби зі своїм чоловіком зірка розлучилась через те, що той не схвалював її палкого бажання змінити себе. Хай там як, Слава Камінська й дійсно робила багато пластичних операцій. Зокрема, однією з таких стала ринопластика.

Як виглядала Слава Камінська до та після ринопластики
Як виглядала Слава Камінська до та після ринопластики

Попри критику з боку шанувальників, зірка не шкодує про своє рішення. Артистка не розуміє, чому має відмовляти собі в бажанні покращити зовнішність, якщо має таке бажання й можливість втілити його в реальність.

Катерина Репяхова

Дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка зробила ринопластику нещодавно. Знаменитість кардинально змінила свій ніс і залишилась неймовірно задоволеною результатом. Блогерка робила операцію у столичного хірурга й нині проходить реабілітацію – з операції пройшло близько трьох тижнів.

Фото Катерини Репяхової до та після ринопластики
Фото Катерини Репяхової до та після ринопластики

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини