Величезні синці під очима, зморшки й втомлений вид: Лілія Ребрик занепокоїла фанатів змінами у зовнішності

Відома українська ведуча Лілія Ребрик нещодавно показалась у свіжому відео. Знаменитість налякала шанувальників своїм різко постарілим видом і наштовхнула фанів на палкі обговорення

Одна з найвідоміших українських артисток після початку повномасштабного вторгнення зі своїм чоловіком ухвалила рішення залишатись в рідній країні. Сьогодні знаменитість активно продовжує займатись своєю професійною діяльністю, а також – веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Нещодавно на своїй сторінці зірка опублікувала свіже відео, в якому позувала з не дуже вдалим освітленням.

Лілія Ребрик у прямому ефірі поспілкувалась зі стоматологом на тему правильного догляду за дитячими зубами. Хоча тема і дійсно виявилась нагальною, шанувальники були стурбовані дещо іншими речами. Зокрема, мова йде про зовнішній вид відомої української ведучої. Через неправильно розташоване в кадрі світло здавалось, ніби Лілія Ребрик не спала щонайменше декілька діб.

Шанувальники сильно занепокоїлись через втомлений і постарілий вид Лілії Ребрик
Шанувальники сильно занепокоїлись через втомлений і постарілий вид Лілії Ребрик

У коментарях до нещодавно опублікованого відео шанувальники артистки поцікавились, чи добре себе почуває знаменитість. Крім того, користувачі мережі висловили свої переживання через величезні синці під очима Лілії Ребрик. Зокрема, підписники зірки писали про те, що вона має дуже втомлений вид.

Разом з тим, інша частина підписників української актриси та ведучої звернула увагу публіки на те, що насправді із зіркою все добре, а настільки виразні синці під очима є результатом невдало розташованого в кадрі світла. Люди закликали інших не переживати й не розводити сенсацію на рівному місці.

Лілія Ребрик відповіла на переживання шанувальників у мережі
Лілія Ребрик відповіла на переживання шанувальників у мережі

Лілія Ребрик також встигла відреагувати на неочікувані переживання своїх шанувальників. Знаменитість підтвердила, що перейматись і дійсно не потрібно, оскільки причина її втомленого й несвіжого вигляду полягає в нестачі освітлення. Крім того, зірка закликала пам’ятати, що вона також є живою людиною, в якої від втоми можуть з’являтись синці під очима.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини