Екс-дружина Узелкова Боржемська показала, як виріс їхній син: Роберт став справжнім чоловіком (ФОТО)

Відома українська фітнес-тренерка й колишня дружина боксера В'ячеслава Узелкова показала свіжу фотографію їхнього підрослого сина. Роберт виріс копією мами

Марина Боржемська – одна з найвідоміших українських фітнес-тренерок. Знаменитість давно здобула популярність серед шанувальників. Крім основної своєї діяльності, спортсменка також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Так, наприклад, нещодавно знаменитість показала шанувальникам, як виріс її єдиний син Роберт від колишнього чоловіка В’ячеслава Узелкова, відомого українського спортсмена.

На своїй сторінці знаменитість підняла тему навчання. У підсумку Марина Боржемська вирішила поцікавитись, чи полюбляють діти її підписників навчатись. До свого запитання зірка додала фотографію з сином Робертом, якого тренерка народила 13 років тому. На нових фотографіях видно, як виріс хлопець. Крім того, помітно й те, що на батька він схожий менше, ніж на маму.

Марина Боржемська показала свіжу фотографію зі своїм сином Робертом
Марина Боржемська показала свіжу фотографію зі своїм сином Робертом

Нагадаємо, що відома українська фітнес-тренерка перебувала у шлюбі один раз. Обранцем знаменитості став боксер В’ячеслав Узелков, з яким знаменитість познайомилась ще за часів навчання в інституті. Молодий спортсмен виявився старшим за Боржемську на один рік й одразу зацікавив майбутню колишню дружину. У шлюбі зіркова пара пробула 22 роки, втім врешті-решт вони розлучились.

Колишнє подружжя свого часу довго не могло народити дітей, хоча й бажання було величезне. Річ у тім, що Марина Боржемська ніяк не могла завагітніти, а викидень у зірки траплявся тричі. Втім, навіть такі трагічні події не надломили фітнес-тренерку й врешті вона стала щасливою мамою двох дітей – доньки та сина.

Цьогоріч Роберт Узелков святкуватиме своє 14-річчя. Молодша донька Марини Боржемської та В’ячеслава Узелкова Олівія народилась сім років тому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини