Дмитро Гордон поділився архівними фото з Аллою Пугачовою: Примадонна ще молода, він – з чорним густим чубом

Відомий український журналіст поділився з шанувальниками архівними фотографіями з Аллою Пугачовою часів молодості. На кадрах обидві зірки виглядають майже невпізнавано

Український журналіст та інтерв’юер Дмитро Гордон веде неймовірно активне соціальне життя. Крім основної професійної діяльності, знаменитість встигає постійно підтримувати комунікацію зі своїми підписниками в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм. На своїй сторінці зірка публікує свої фотографії, показує друзів і колег, розповідає про суспільно-політичну ситуацію в Україні та світі.

А ось, наприклад, нещодавно знаменитість вирішив привітати легендарну російську співачку Аллу Пугачову, яка днями відзначила своє 74-річчя. З цієї нагоди Дмитро Гордон “покопався” в архівах і знайшов спільні фотографії з артисткою. На одному з опублікованих кадрів Примадонна зображена поруч із молодим журналістом.

Відомий український журналіст на кадрі виглядає дуже й дуже молодим – худа статура й молоді риси обличчя в “дуеті” з чорним густим волоссям створюють враження, ніби на фотографії зображена зовсім інша людина. Алла Борисівна також відрізняється від того, як виглядає сьогодні. Тоді зірка носила трендову стрижку каскад та полюбляла просторі речі.

Дмитро Гордон показав архівні фотографії з Аллою Пугачовою
Дмитро Гордон показав архівні фотографії з Аллою Пугачовою

У коментарях до нового допису відомого українського журналіста шанувальники висловили свій відвертий шок. Дехто жартома або ж цілком серйозно здивувався через те, що Дмитро Гордон раніше на голові мав густий чуб. Інші під новою публікацією журналіста зробили компліменти Аллі Пугачовій, яка, здається, з віком просто не старіє.

Не оминули увагою підписники Гордона і його самого. Шанувальники зазначили, що все виглядає так, ніби їхній кумир також не збирається старіти. Слід зазначити, що подібна тема часто підіймається у мережі, оскільки відомий журналіст та інтерв’юер з часом ніби й зовсім не піддається процесам старіння.

Популярне

Подібні новини