Запросила на вечірку Кацуріна, Птушкіна й Барських, але не Дантеса: Дорофєєва показала, як відзначила 33-річчя

Днями відома українська співачка святкувала власний день народження. На особистій сторінці зірка продемонструвала скромні посиденьки в компанії найближчих людей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва давно підкорила шанувальників своєю творчістю й харизмою. Сьогодні знаменитість активно будує сольну кар’єру, а також не забуває і про особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. На своїй сторінці знаменитість підтримує зв’язок із фанатами та часто показує їй своє життя.

Так, наприклад, вчора, 21 квітня, Надя Дорофєєва святкувала власний день народження. Знаменитість зустріла 33-річчя в компанії близьких друзів і коханого бойфренда. Фотографіями з події зірка потішила і своїх шанувальників. Зокрема, співачка показала, який образ обрала для посиденьок із друзями в одному зі столичних закладів.

Знаменитість одягла світлу футболку, яку доповнила чорною спідницею. Взула Надя Дорофєєва чорні грубі чоботи з високими сірими шкарпетками. Крім того, зірка показала й те, хто був поруч із нею у такий важливий день. Серед гостей виявились лише найближчі друзі – коханий Кацурін, а також Барських, блогерка Лєра Бородіна, Ганна Осмєхіна й Антон Птушкін.

Надя Дорофєєва показала кадри зі святкування свого дня народження
Надя Дорофєєва показала кадри зі святкування свого дня народження

На опублікованих кадрах весела компанія сиділа за великим столом, насолоджуючись вишуканими напоями. Друзі, яких Надя Дорофєєва зібрала з нагоди свого дня народження, виглядали щасливими так затишно провести вечір. Знаменитості не втрачали нагоди поспілкуватись одне з одним.

Надя Дорофєєва замилувала фанатів кадрами зі скромної вечірки в одному зі столичних закладів
Надя Дорофєєва замилувала фанатів кадрами зі скромної вечірки в одному зі столичних закладів

Нагадаємо, що того ж дня відома українська співачка показувала й подарунок, який отримала від свого бойфренда Михайла Кацуріна. Чоловік розбудив іменинницю красивим букетом квітів, а пізніше подарував своїй дівчині коштовну прикрасу від популярного бренду Cartier. До слова, артистка вирішила тримати інтригу й не показала, що саме для неї обрав Кацурін.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини