Тілесний корсет з чашками не по розміру і широкі штани-палаццо: Тіна Кароль обрала невдалий образ на фотосесію

Навіть найвідоміші зірки час від часу "помиляються". Підписники Тіни Кароль у мережі не оцінили її новий образ, в якому вона знялась у професійній фотосесії

Відома українська співачка Тіна Кароль після початку повномасштабної війни в рідній країні не опустила руки й продовжила активно займатись професійною діяльністю. Сьогодні зірка записує та випускає нові пісні, займається благодійністю та представляє Україну на міжнародній творчій кар’єрі. Паралельно знаменитість знаходить час, аби вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм.

Нещодавно на своїй сторінці знаменитість опублікувала новий допис із відео, в якому показала залаштунки нової фотосесії. Для фотосету відома українська співачка обрала доволі стильний наряд, втім шанувальники помітили одну деталь, яка не дуже їм сподобалась. Тіна Кароль позувала у розстібнутих чорних штанах-палаццо, а зверху одягла бежевий корсет з цікавими чашками.

Тіна Кароль показала стильний образ, в якому позувала для нової фотосесії
Тіна Кароль показала стильний образ, в якому позувала для нової фотосесії

На обличчі відомої української артистки не було макіяжу, а біляве шикарне волосся співачки було розпущене й вільно спадало на її плечі. В образі не було зайвих деталей, які б надто завантажували загальну картинку. Пози, які Тіна Кароль обрала для фото, також були простими, але водночас у стилі глянцевих журналів.

В описі до нового допису знаменитість була небагатослівна й не стала вдаватись у деталі та довго пояснювати, що відбувається на опублікованому відео. Натомість Тіна Кароль зазначила, що ці фотографії її шанувальники побачать не раніше 28 квітня, адже найімовірніше фотосесія присвячена до виходу нового синглу артистки. Через 4 дні фанати співачки слухатимуть її нову пісню “Honey & Мед”.

У коментарях під новою публікацією Тіни Кароль більшість користувачів мережі висловили захоплення жіночністю та витонченістю співачки. Підписники також висловились і про нову пісню зірки, яка незабаром має вийти. Зокрема, фанати написали про те, що співачці вдалось заінтригувати їх ще до релізу. Втім, дехто з користувачів мережі висловився про розмір корсета, який одягла співачка для фотосету. На думку частини шанувальників Тіни Кароль, чашки одягу були не по розміру зірці.

Коментарі під останнім дописом Тіни Кароль
Коментарі під останнім дописом Тіни Кароль

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини